ant2602 Celik83 benimde canım tuzlu şeyler çekti ekşi istemedi. Yiyince surat ifadem bile değişiyor bol bol tatlı istiyorum ama zaten öncesinde tatlı seven bir insandım. Görenler kalçan büyümüş kızın olacak diyor ben hiç bişey hissedemiyorum. 12 haftalığız bakalım ikisinde razıyım sağlıklı olsun bana yeter
Nagihann23 23+2yim bulantım hiç olmadı solda hissediyorum, hep tatlı şeyler istiyor canım ve erkek 💁🏻♀️
Tashasret Celik83 erkek çocukta genelde bel ağrısı çok oluyor, birde rüyanda gördüysen erkektir bende rüyamda görmüştüm ve erkek yüz güzelleştirir. Karnında top gibi yuvarlaksa erkek, yaygınsa eğer kız oluyor
Hamileanneler_25 Celik83 herkeste belirtiler bir olmaz ama %80 erkek dedi doktorum 13 haftam da . Ben etten tiksindim yiyemiyorum kokusuna bile gelemiyorum tavuk falan . Üşüme hali bende de var bazen ayaklarımın altı ellerim göğüslerim yanıyor ateş gibi oluyor bazen üşüme geliyor sabah bulantısı dışında başka sorunum yok çok şükür
El_mu Birminiksusamtanesi Benimki 12 gıbıydı galıba ama hangisi varsa at anlıyor o küçükte olsa canım valla hiç şaşmadı :)
Leylaacl Celik83 benim ellerim kup kuru araştirdigimda cinsiyetini öğrenmemistim henüz erkek bebekte eller kururmuş
Celik83 Leylaacl yani ben de öyle duydum ayrıca erkek bebekte ilk aylarda genelde mide bulantısı çok olmuyor
Vera18 Benim bebeğim de sağ taraftaydı aşırı bulantım oldu 1.5 ay boyunca kustum neredeyse onun dışında canım hep ekşi acı şeyler çekti kızım olacak 🥰
Suhedaa Celik83 benimde hep sagda ve ben akrabalarim herkes oglan.gordu ama kiz bekliyorum 34 haftaligim