Pnrvlkn Sahmer ilk 3 saat anlamadım çünkü çok hafif belimden kasıklarıma ağrı vuruyordu bide ıkınmak istiyordum ben kabız oldum sanıyordum tuvalete gidip ıkınıyordum ama hiç birşey yoktu bu sıcak havada battaniyenin altına girdim dedim kendimi sıcak tutayım geçer sonra bi dk tutayım dedim bende çok şiddetli olucak sancı diye beklediğim için o çektiğim çok hafifti o yüzden anlamıyordum doğum sancısı olduğunu baktım 8 9 dk da bir sancım var hemen sıcacık bi duşa girdim karnıma belime bacağıma tuttum 1 saat boyunca sancıyıda hissetmiyordum çıktım 3 4 dk da bir olmuştu sancım kaynanamı aradım geldi eşimi uyandırdı gittim 6cm açıklık ebeler akşam doğururum diye düşündüler çünkü ilk doğumumdu 2 saat sonra doğurdum benim toplam evde ve hastanede çektiğim sancım 6 saat
Sahmer Pnrvlkn çok mu siklasinca anlayacam 2.ci dogumum ilkinde 35+günlüktüm doğum geldi 36yi bekledik durdurduk hemen doğuma alındım 36.ci hafta şuan 37+1im ama sanci doğum sancısı deil geliyor gidiyor leke birşey yok gitmemi gerektiren ara ara sanci gelip gidiyor
Pnrvlkn Sahmer belinden karnının aşağısına vuruyor mu büyüj abdestin geliyor gibi oluyor musun bide dk tut baktın sancın düzenli sıcak bi duşa gir hayla sancın varsa doğurucaksın demektir
Sahmer Pnrvlkn kasik çatı bacak ağrısı canım sanci gelip gidio herkez doğum sancısı olsa duramazsın dio
Pnrvlkn Sahmer yok ya niye ben çok güzel 3 saat duruyordum herkesin farklı kiminin çok şiddetli kimi de benim ki gibi
Sevgimelegim Benim nisan 39+3 gelmisdi ertesi aksami, dogurmusdum tabi hafif adet sancilari esliginde.. Dun ebeme sordum nisan, gelince dogum yakin mi olur yoksa haftalar oncesi gelir mi diye oda dogum yakin olur genelde dedi yani en gec 4-5 gun dedi
mamyfat93 Sevgimelegim teşekkür ediyorum canım. Burda okuyorum bazen ama doktorum daha hiç bilgilendirmedi 35.hafta sona yaklaşınca panik olmaya başladım
Pnrvlkn mamyfat93 yok insan panik yapmıyor heyecan sarıyor insanı bugun kavuşucam düşüncesi acaba nasil birşey kime benziyor kokusu nasıl yani insan sadece heyecan yaşıyor o heyecanda sancımı pek takmıyordum