Zey1234 Okuduğumda duygusallık yaşayıp ağladığım yerler olmadı değil tebessüm edip güldüğüm yerler de oldu rabbim analı babalı büyütsün 🐣😍
Deletedmom00170 Minejjan Sağlıkla büyüt yavrunu sağlıkla büyüsün bebek 💙Allah isteyen;Dileyen: o duygunun hakkıni verebilecek herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah 💙 bizlere de dua et😊
yasegazi Minejjan ağlaya ağlaya okudum ALLAH sizleri birbirinize bağışlasın darısı biz bekleyenlerin başına❤️❤️❤️❤️
Zumer Minejjan Ya ; Allah iki cihan iyiliğinizi versin emi ❣️ hem güldürdünüz okurken hem de duygulandırdınız. İki duyguyu bir arada yaşadım okurken . Allah bağışlasın oğlunuzu 🤗🌹Geçmiş olsun terhisinizi almışsınız 🥰 darısı bize inşaAllah
Sevda41 Minejjan gözlerim doldu gerçekten Rabbim uzun ömürler versin sağlıkla büyütün 🙏🏻 Darısı başımıza olsun inşallah 🙏🏻 Bugün aşırı duygusalım bebeğimi rüyamda gördüm o kadar güzel di ki o kadar merak ediyorum ki pamuğumu herkes evladını sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏🏻 25+0 🥰🍀 daha zamanımız var ama her Doğum hikayesi beni kızıma daha da yaklaştırıyor 🙏🏻🍀
Busra_ka Minejjan okuduğum en güzel doğum hikayelerinden hem güldürdü hem gözler doldu😍😍🥰🥰 darısı başımıza size hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar ailenizle 🥰
Aydogdu Minejjan rabbim anlamı babalı büyütsün 🤲🤲🤲🌸 sağlıkla ınsallhhh kaçıncı haftada doğum gerçekleştirdiniz
haticeD08 Minejjan Ne kadar güzel bir yazı olmuş baya pozitifsiniz belli tebessümle ve hoş duygularla okudum ben de tebrik ediyorum bebeğinizle sağlıklı ömür diliyorum😊❤️🙏
Ozeeer Darısı bize olsun inşallah çok güzel bir doğum Allah kucağınızda koysun birde nerelisiniz merak ettim 😊
deletedmom9494 Minejjan valla okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 birimde son günlerimi son 11 gün her an gelebilir bende korkuyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum hep hayırlısı ile Allah’ın izni ile bekliyoruz kızımızı ❤️🙏
Umran90 Minejjan Ayyy çok güzel bir doğum hikayesi okurken ağladım. Allah analı babalı büyütsün inşallah vatana millete sizlere hayırlı Bi evlat olur inşallah 🙏🏻. İnşallah bende normal doğum yaparım tek isteğim o kendimi de hep normal doğuma hazırlıyorum şu an 28 haftalığım son 80 günümüz hayırlısıyla sağlıklı Bi şekilde gelir benim kızım da inşallah 🙏🏻😊
Serpilyavuz Minejjan nasıl güzel yazmışsın ne güzel anlatmışsınnn. Yüreğine sağlık🥰 çok şanslıymışsın ablanın ebe olmasıyla büyük destek olmuş sana. Sağlıkla büyüsün bebişin inşallah bahtı güzel olsun🙏
D3334 Minejjan Allahım bağışlasın evladını Canım sağlıklı uzun ömürler versin birşey sorucam ben 40+5 teyim hiç açılmam yok 1 cm bile ilk çocuğum olduğu için suni vericekler önce ama benden başka kimseyi içeri almıyorlar devlet hastanesi ve çok endişeleniyorum suni sancıdan korkuyorum biraz ama kendime ve bebeğime inanmak istiyorum açılmam olur mu inşallah normal doğururum diye dua ediyorum Rabbim yardımcımız olsun bizimle birlikte herkesin ne yapmam lazım düşünmekten kendime gelemiyorum
Seevvimmsiiz Minejjan çok büyük bir keyifle okudum rabbim analı babalı büyütsün insAllah 😍❤ hepsi çok güzeldi ama tek dokunan bana eşinin sana yardımları ve yanında oluşu benim öyle birşey olmicak o şuan beni derinden yaraladı biraz benimde az kaldı doğumuma insAllah benimde acısız ağrısız gever dua edin🙏🙏🤰
Hamzaeymen_donmez Minejjan çok güzel yazmışsın Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun sana 😃😃
minamoms Minejjan Minejjan bol bol dereotu bulgur pilavı gaz yapar ama yine de soğan ye😂 fışkırma garantili😂 ayrıca bide çok sık emzir ve her fırsatta uyumaya çalış en güzel süt deposu uykudayken oluyor. Umarım işine yarar benim çok işime yaradı bunlar. Sağlıkla büyüt evladını🤲🏻