Kızlar hatırlayanlar olur belki 36. Haftadan beri sancı kasılma sertleşme ile ilgili postlar açtım sagolun yardımcı olan bir sürü kişi oldu Allah hepinizin yardımcısı olsun.
36+2 de basladi kasılmalar doktor sürekli yatiş istedi ben her seferinde eve geldim sadece iki gün yattım hastanede geceler uykusuz geciyor uyusam bile oturarak uyuyordum. Tam 3 hafta kasılıyor kasılmalar dan ölüyordum resmen 38+6 olmadan 3 gün öncesinde karnım hiç düzelmedi hep sert kaldı. Pazartesi günü gün boyu hareket ettim yürüşe gittim geldim o gece sadece 3 tane hurma yedim kötuydm belim cok agrıyordu Meryem Ana otunu suya katmak istedim ama her seferinde kalkmaya üşendim gece 2 de bıraz dalmişim aci Bi kasılma ile uyandım saat 3. Plates topuna gectim oyalandım biraz saat 6 oldu eşimin yanına uzandım 15 dakika sonra uyandı bıraz masaj yaptı belime sonra o kalkıp lavaboya gidecekti ki bende doğuldum doğulmam ile birlikte o muthiş sıcakliği hissettim sıcakliktan once vajinama giren o adet sancisi gibi olan Hafif acıyı unutmayacağım. Suyum gelmişti eşime suyum geldi dedim. Şok oldu napacagım dedi bilmiyorum bana bişey ver tutamıyorum dedım uzerindeki atleti cikarıp elime verdi yavaşca kaldırdı beni hafif hafif su geliyordu ben hemen üzerimdekileri cikarıp giyindim onunla birlikte foşt Bi dalga daha geldı herşey sırılsıklam. Oldu. Eşime bağırdım tutamıyorum kendimi dedım hızlıca beni duşa soktu belden aşağma su tuttu yıkadı giyindm hasta bezi. Takıp hastane yolunu tuttuk bu arada sancılar tam 5 dakka bir geliyordu. O kadar şiddetli değil ama acıtıyordu.. Hastanede muane de 3 hafta boyunca 1 cm olan acıklık sadece 2 olmuştu doktoru bekledim 1 saat baktım gelmiyor acilde onca insanın içinde Bi posta daha su geldi doktor hemen geldi allahtan hemen yukarı sanci odasına bu arada saat 8 ilk doğum oludgu İcin biraz uzun surecegini soyeldıler sonra nst ile olan krizim başladı ona bağlanmak bana sancıdan daha cok sinir ediyordu Bi sure bağli kaldım sonra duşa girdim cıktım biraz rahatlamıstm uzun sürmedı. Feci acilar başlamistı artık hiç bir hareket fayda etmiyordu son kez nst ye bağlandım hemşire bana yalvardı resmen 15 dakka kal diye ebem geldi bakti 5 cm dedi seni karşiya alalım dedi bende duş almak istiyorum dedim tamam karşida alırsın dedi gitti nstyi cikarsınlar diye bağirdım neyse dogum odasına gectim ebem uzan bakayım dedı baktı bakması ile birlikte su geldi tekrar ve durmak bilmeyen o sancı başladi ebem hazırlığını yaptı döndu tekrar baktı 8 cm dedi hadi başlıyoruz ıkınmaya başla dedi ben hala duş diyorum tabi oda canım geliyor olmaz dedi gercekten iyi Bi ebe ile herşey yolunda gidiyor onu anladım bir kere uzunca ıkındım bırakmadım nefes aldım devam ettim kafası cıktı ve sancı bitti vucudunun cıkısını bile hissettim o rahatlama yokmu adamı 10 gun uyuttur onu anladım. Ben bebegıme bakıp agladm sadece hiç bişsey diyemiyordum cünku 2750 gram doğdu 39. Haftada olmamıza rağmen 6 dişardan dikişim oldu içerden de vardı dikerken hissettim ama bana kac tane oldugunu soylemedı. Dikiş esnasında bebegım koynumdaydı hep zaten o duyguyu yasamanız lazım arkadaşlar 1 gece kaldık hastende bebegım hemen emdi hiç zorlanamdı zaten sutumde ıyı sukur su an yanımda o kadar guzel ki Rabbım olamayan herkese nasip etsin olacak olanlarda yardım etsin. Uzun oldu hakkınızı helal edin atladığım cok şey var ama 😂😂