eyemineye Mavilianne hangi antibiyotiği yazdı dr unuz acaba. Aynı sorunu yaşıyorum da banada augmentine yazdı diş dr u şüphede kaldım kullanıp kullanmama konusunda
eyemineye Melosb hangi antibiyotiği yazdı dr unuz acaba. Aynı sorunu yaşıyorum da banada augmentine yazdı diş dr u şüphede kaldım kullanıp kullanmama konusunda
eyemineye Esosun merhaba kaç haftalık gebesiniz acaba. Benimde dişim çürük. Dr cekilmeli dedi. Enfeksiyon için önce augmentine yazdı ama kullansam mı kararsızım. Dr um kullanabilirsin dedi. Sizin bebeginizde bi ptoblem gelistimi augmentine sonrası Allah korusun.
Esosun eyemineye augmentin gebelikte yazılan bi antibiyotik zaten problem geliştirmez ki asıl enfeksiyonu durdurmazsan problem gelişir 32 haftalıkken kullandım şimdi 34 haftalığım
bebiskoooo Veranur benimde diş etlerim çok kötü canım doktor 2. Trimester de gitseydin keşke dedi doğumdan somra git dedi
Busra-akcam Merhaba kızlar 11 haftalık hamileyim 20 lik dişim çok ağrıyor şişti et gibi birşey çıktı dilime geliyor yanağımda da et çıktı beyazımsı dayanılacak gibi değillll ne yapmalıyım yüzümün sol tarafını hissetmiyorum ağrıya dayanamıyorum
Aysun1983 Veranur doktorundan rapor almadan işlem yapmıyorlar cnm sağlık bakanlığının cezaları olduğu için hiç bir dişçi yapmıyor maalesef