Taila Merhaba kızlar grip oşmuştum tamda adet olacakken hastaneye gittim kan sonucumda hamile olduğumu öğrendim ama ben birsürü bitki çayları içmiştim hamileliğimi bilmediğim için ilk kontrole 5+6 da gittim kesemi gördü doktor ama kesemde tuhaf bi uzantı olduğunu farketti kanama olabilir dedi progestan 200 ml kullan dedi günde 3 kere olmak üzere kullandm iki hafta sonra tekrar gittim ve bebeğin iki hafta önce kalp atımı durmuş dedi dr gelişememiş normalde 8 hafta olması gerekiyor ama bene 6 haftada kalmış dedi şuanda da 9 haftaya giricem bekliyorum yarın yada öbür gün gidip kürtaj olucam kandan beta hcg me bakıldı üst üste ama değer 17.500 ken 10.000 e düşmüş yani kesin olarak kalp atışı yok dendi ama bende kanama falan olmadı hiç sadece ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda çok öksürdüğüm için kasıklarıma sancı giriyodu sonrasında da bu sancılar çoğaldı demekki altı haftadayken o sancılarım içerdeki kanamanın işaretiymiş anlayamadım 4 yaşında bir oğlum var bu hamileliğimde de çok heveslenmiştim ama kısmet değilmiş sizlerle paylaşmak istedim hayatımda ilk kez kürtaj olucam çok üzüntülü ve tedirginim..
FeriDEniz Taila geçen yıl ben de kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Üzülme canım Allah sana da yine nasip eder inşallah. 🙏
Kubar Taila ya canım benim Allah sabır versin bende geçen hastaneye gittim ağrılarım vardı benden önce bi kadın muayene oldu 8 ay lik hamile bebeğin karnında ölmüş kürtaj olmalısın dediler o ağladı bende başladım ağlamaya ne kadar zordur
CiaoBella Taila canım bitki çayından değildir kendini suçlama lütfen çok örnek var hamile olduğunu bilmeyip de iki ay alkol sigara içen onların bir şey olmuyor da sen bitki çayı içtin ondan mı olacak? Öncelikle kendini suçlama bebekte sağlıksız bir şey vardır vicut onu atmak istemiştir düşük de bundan oluyor zaten bu kadar erken olanlar.. ama ben yine de dpkuzuncu haftayı bekle derim bi sakınca yoksa; kuzenime de ölü dediler dpkuzuncu haftaya kürtaj günü verdiler kürtaj için masaya oturduunda kalp atışları çıkmış doktor da şaşırmış şimdi oğlu büyüdü bile. Hiç belli olmaz bi zararı yoksa az daha bekleyelim almak için de doktora bence
Pcdshn O haftalarda sağlıksız bebekler kendi kendini imha ediyor.. Allah tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah, hamile kalabiliyormuşsunuz, şimdilik buna sevinin, çok geçmiş olsun 🙏..
azize1 Canım bende üç aylıkken karnımda öldü bebeğim kürtaj oldum çok zor allah yardım etsin üzülme tekrar sağlıklısı olur inşallah 😑
Taila İnşallah Allaha şükür ki istediğimiz ve korunmadığımız takdirde oluyor Allahım olmayanlara nasip etsin en azından bir oğlum var bakalım ne zaman kardeş nasip olur çok heveslenmişti abicik ama kısmet değilmiş..
yagmurpelit DuruMelek canim herhalde his hissediliyormus gecen bnde doktoruma sordum bilemeyiz diyor yani saglikli riskli gebelige bakmıyormus bu
yagmurpelit DuruMelek canim bnm bebegim suanda saglikli Allaha sukur ama doktora sorma nedeni boyle seyleri cok duyuyoruz
Taila Sağolun hepiniz kızlar dotoğraf atılmıyor ilk ulrtason fotoğrafımı paylaşmak isterdim sizinle kesem yuvarlak olması gerekirken bi kısmında uzunluk vardı hatta dr kanamamı yok ikizmi diye tereddütte kalmıştı bende ikincisine olasılık vermek isteniştim düzenli olarak kullandm progestanı iki hafta sonra gittiğimde de iki hafta geride kalmış yani kalp atımı iki hafta önce durmuş dedi dr demekki kanamaymış o kesemdeki uzunluk belirti olarakta şunu söyleyebilirim ben ilk hamileliğimde doğuma bile zıp zıp zıplayarak gittim ne bi ağrı ne bi kasılma asla yaşamadım ama bu hamileliğimde kasığımda özellikle sol kasığımda bıçak vardı sanki durup durup kesilircesine ağrı oluyodu progestan biraz hafifletsede ağrılarım yine vardı sizde dikkatl olun bu bıcak saplanması tarzındaki ağrılar normal olmayabiliyor her zaman annişler 😞
Taila Bu arada Pazartesi günü yani yarın 9 haftalığım tam olarak ya salı günü yada çarşamba gidicem buyuk ihtimalle kürtaj yapar dr hem kan hem ultrasonda kesin olarak kalp atışı ve bebekte gelişme yok malesef 😔
Arzub Bebeğimin 5.haftada kalp atışı duydum fakat 6.hafta da duyamadim normal midir sevgili anneler ne yapmam gerek doktora göre bekleyelim diyorlar bekliyorum kürtaj için erken olabilir dediler
Taila Arzub kanındanda beta hcg ne bakmaları lazım bende baktılar çarşamba günü 17.500 olan hcg değerim cuma günü 10.000 e düşmüştü
Taila Çok erken canım benim inşallah duyarsın ben ilk gittiğimde sadece gördüm duymadım beş haftalıktım bende kesemde bozukluk vardı ama sadece görebildim hiç duyamadm zaten iki hafta sonra gittiğimdede sancın falan yoltur inşallah?
Arzub Taila sancim yok ama suan progestan kullaniyorum hayırlısı olsun diyorum çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun
Betbet Taila canim beta hcg yi hic onemseme senin durumun benden farkli ama ben 5.haftamdayken gelisimi durmus ölmüş dedi doktor kürtaj dedi biraz cik nefes al kendine gel sonra da islemleri yapin kürtaja alalim dedi cunku beta hcg surekli guzel bir yukselisteyken 15.000den falan 10.00e dustu keseye bakti oyle dedi iste ben de inanmadim ciktik hastaneden aldirmadim iki gun dhaa gecti yine beta hcg baktirdim yine 10.000 baska doktora gittim 1 hafta bekleyelim dedi ama ben kararliydim 9. Haftama kadar bekleyecektim sonra kontrole bir gittik kalp atisini duyduk ilk defa ve su an 35 haftaligim
Taila Kubar Allah yardımcısı olsun tarifsiz bir acı büyük hayal kırıklığı ama herşey Allahtan tabi yapacak bişey yok malesef benimde kız arkadaşım 9 aylık bebeğini ölü doğurdu çok zor neyseki tedavi ile tekrar hamile kaldı beş aylık bebeğine hamile Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kimse evlat acısıyla sınanmasın inşallah Allahtan gelene tevekkül etmek zorundayız üzülsekte rabbim bizi neyden sakınıyor bilemeyiz sonuçta..