Golgmysm FSCMK daha dolabı yok kıyafetler öylece duruyor hastane çantamda hazır değil Allah’a emanet 😅
BayanTheacer FSCMK puset almayın çok gereksiz. Bebeği içinde koyunca çok ağır oluyor taşımak çok zor oluyor
nageyey Kucukannee son 39.. ve çalışma temposundan bebeğin hiç bir şeyi hazır değil 🤦🏻♀️ Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyorum 😁
Dilek25 Kucukannee bende hep erken gelir mi acaba diyorum şafak 26 🙈 sağlıkla gelsin kuzucuklarımız 🥰
SemaAsya Kucukannee Son 40 gün 😍 34+2. Hem çok yoruldum hem de 40 haftayı doldursa acaba daha mı iyi sağlığı açısından diyorum 🤦 Kafalar karışık
Kucukannee SemaAsya benim de annem doguma yakin gelcek bi yndan bekleyeyim annem burdayken dogsun bi yandan artik bunaldim dogurayim😄😄
SevalK Kucukannee el bileklerim çok ağrıyor yatakta zaten dönmek zor bide ellerimi kullanamaz oldum🥺 ayaklarım şiş sabah kalktığımda burnum bile şiş 😔 ptesi iş başı napıcam bilmiyorum
burcus Kucukannee doktor ultrasonda bebeğin kafasını biraz aşağıda buldu emin olmak için vajinal ultrasonla baktı ve rahim ağzı boyunu ordan hesapladı canımm
Golgmysm Kucukannee oda yapmayacağım zaten sadece eşyalarını koymak için 3 kapaklı dolap alacağım canım tekzende falanda var ama henüz almadım 🥺