kevser29 Kucukannee uygulama son 33 diyor ama benim son 12 gün 😁hazırlıklar tamam temizlik bebegin odası sadece halısı kaldı çantası falan tamamdir 👍erken doğum riskinden dolayı hazırliklara erken başlamıştık zaten. Bitirdik hayirlisi ile minik cadi saglikla gelsin. Rabbimden başka bişey dilemiyorum.
Burcuveburcum Kucukannee 36+3 Doktor 2Eylül dedi ama ne uyku uyuyorum ne nefes alabiliyorum çok özlemişim bebek kokusunu gelsin istiyorum ikinci prenses herşey hazır ablası da🥰
CerenKG Benimde son 22 🤗 hem doğduğumdan beri hamileymişim gibi hem daha dün öğrenmişim gibi zaman kavramım karıştı. Sağlıkla gelsinler ama yaklaştıkça benimde korkularım artıyor. Allah herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin 🙏🏼
Sibel_imm Kucukannee benim son 31 ama üç yıldır hamile gibiyim zaman geçmiyor ya bebek çok baskı yapamaya başladı karnımın hafiften inmeye başladığını hissediyorum yalancı sanıcılarım kasık ağrılarımda var ama benim hala hastane çantam bile hazır değil ben de ki de ne rahatlıksa bebek erken doğsa öyle kalacak😁😁
Kucukannee Sibel_imm valla bizim her şey hazır da ben 35 deyim daha ohooo 5 hafta var diye kendimi sakinleştiriyorum 😄
Zuleyha18 Kucukannee son 36 gösteriyor ama sezeryan olacak ne zaman olur bilmiyorum henüz günü konuşmadık 🥰
Hllergn Kucukannee bende 35+5 in şuan herşeyi hazırladım vallahi 14 Eylül'de tam 40 hafta olacak ama inşallah 37 den sonra gelir artık biraz sistim ve sıkıldımm.
Golgmysm FSCMK Benimde 44 kıyafetler yıkanmadı almam gereken şeylerde var korkuyorum erken gelirse diye 😔 bir an önce herşeyi bitirip rahat rahat beklemek istiyorum
mervee10 Bizimde son 40 gün hayırlısıyla. Ama sıcaklardan çok bunaldım aşırı derecede terliyorum. Sağlıcakla kucağımıza alsak bi rahatlayacaz ☺️😍
sariselin Ben de 34. Haftadayım. Genel olarak iyi durumdayım ama el parmaklarım çok ağrıyor ve ödem var. Doğum çantasını hazırladım, bebişimin odası gelecek bir tek🙏🧿👶🏻