Kucukannee Burada en çok post yazanlar temmuz-haziran anneleriydi vallahi gittiler simdi buralar bomboş 😄😄 Şafak kaç anneler hazırlıklar tamam mı? Bizde son 35 ama bilemiyorum erken gelir mi sabırsızlanıyorum 🙈🥰
Merveplnc Kucukannee benim hazırlıklar bitti canım odası hastane çantası hazır cimcimeyi bekliyoruz artık. Geceleri uyku haram 😪 ayaklarım 2 gündür şişti fena durumdalar napcağımı şaşırdım ya😞 evin temizliği kaldı bi onuda annem gelicek halledicez inşallah şafak 33😬
Ozgehasan Kucukannee 36+4 18 gün kaldı ellerim şişti çok açıyor ya göğsümü n alt tarafı da batıyor😣 açıyor
Kucukannee Merveplnc valla ben temizliği elimden geldikce yapiyorum ama camlar dolaplar falan temizlik yapan birisini bulurum muhtemelen 🤨
Kucukannee Ozgehasan çamaşır suyu gibi kimyasallara dokunma cancağzım onlar da sisiriyor elleri, buzla kompress yap kendine😊
Serrameri @Kucukannee 00:00 da şafak 27 olucak inşallah onun dışında aşırı ağrılarım ve sancılarım var yoruldum artık doğurmak istiyorum 😂
Kucukannee Serrameri serra sen doğurmadın mı yavrum uzun zamandır goremiyordum seni postlarda dedim artık doğurdu heralde 😄😄🥰
Suleylmaz Kucukannee şafak 43 🙏 hazırlıklar bitti sayılır Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 😊
dvran22 Kucukannee bizim de son 35 canım artık ağırlaştık normal olarak ve bebişin 40 haftayı doldurmadan hayırlı vakitte gelmesini istiyorum😊
Kucukannee dvran22 bi diyorum ki kendime ay artık doğsun sevelim sabırsızlanıyorum bazen de diyorum ki yaaa artık yalnız kurt olamayacağım eşimle yalnızlığın son gunlerinin tadini cikarayim 😄😄
Tugba12345 Kucukannee 35+3 üm normal dogum gozukuyo net bi tarihimiz yok suan ayaklarim fena halde şısti benim ne yaptiysam fatdasi yok tam 3 numara buyuduler ben cok kilo almadm kalçam vs buyumedigu icin tartmiyo artik bebegi ileriki haftalarda napicam bilmiyorm yataga bagmli oldm resmen
Kucukannee Tugba12345 ben elimden geldiğince yurumeye devam ediyorum ama benim de ayaklarım taşımıyor artık 64 le hamile kaldım 76 olmuşum.. Diyorum ki evlendigimde 55 kiloydum heheey nerelere gelmişim 😄😄
Seyma0016 Kucukannee 34 haftalığız son 41 gün kaldı zaman geçmiyor sanki günler hep aynıymış gibi 🙂 herşeyimiz hazır çok şükür zamanı gelsede bir an önce doğursam diyorum 😂
Tugba12345 Kucukannee ah ah evrim gecirdik resmen ya ins eski halimize hemen doneriz en azindan su agrilar gider 😐
Leylaozgur Şafak 21 :)) ama yalancı sancılarım var yarında kontrolüm var normal mi sezaryen mı diye bakacak doktorum 🤲🏻
AYsegulusal Kucukannee Eylül 3 de sezwryan günüm bakalım bizim cadı erken davranmaz ise şafak 18 17😍😍😍😍