Minisveannesi 20.haftaya girecegim insallah detayli ultrason zamani geliyor ve ben hala karar veremedim. Gidip memnun kalan arkadaslar varmi acaba fiyatlari ile birlikte bilgi verirmisin.tesekkurler
HandeYavuz Minisveannesi Ali İpek yaptı canım çok memnun kaldım ama fiyat bilmiyorum çünkü doktorumla anlaşmalı onun muayenehanesinde oldu ikisi birlikteydiler detaylı ultrason bakılırken de
Beyzakvrkk Minisveannesi ben özel özkaya görüntüleme merkezinde çektirdim doktorumun tavsiyesiyle. 400 tl. Çankaya tunalıda. 45-50 dakika kadar sürdü eşimde benimle birlikte girdi. Biz hiçbirşey sormadan doktor hanım herşeyi ayrıntılı bir şekilde hem gösterdi hem anlattı. Cd ve fotografıda verdiler. Memnun kaldım
HandeYavuz Minisveannesi kendi muayenehanesi var canım aylin totan doktorum instagramdan bakabilirsin
Ebrucukk Minisveannesi kesınlıkle eyüp ekici araştır istersen bi,ben 18 haftalıkken gitmıstım okadr iyi ilgili ve profsyonelki zaten ankaraya ilk detaylı ultrasonu getıren isim kendısı çok memnun kalırsın bi bak derim
Ebrucukk Minisveannesi 500 tl nükleer tıp uzmanı kendısı zaten eşinle fln gırıosun ve cihazı super ötesi tek tek herseye bakıo tecrubesiyle herseyıyle isimm yapmıs bir doktor şehir dısından okdar cok gelen hamıle vardıki duyup bende şaşırmıştım iyiki ona gitmişim
utkutku Ali İpek’e gitmiş memnun da kalmıştım. Benim gittiğim zaman Servet Ünsal tıp merkezindeydi. 375 tl gibi bir rakam ödedim. Eyüp Ekici ve Ali İpek arasında kalıp tercihimi Ali İpek’ten yana yapmıştım.
12_yil_sonra Ali İpek 400 ₺ en son geçen ay sormuştum . Bir de Cinnah’ta özgür deren var perinatoloji uzmanı o da 800₺