Bsr-shn123 Kızlar bayramda ciğer yiyen ve dokunan var mı leke yapar diyorlar ne düşünüyorsunuz 🙅♀️🤷♀️
Ozgehasan Bsr-shn123 ilk ayında yersen yapar diye dedi herkes ben son aylarimdayim 18gün kaldı doğuma hamile vejeteryanim et yemem asla yemedim de ama hamilelikten mi bilmiyorum eşim yemeğini yapmamı istedi yaptım elledim yani burnuma nasıl koktu yemicem yemicem dedim ama dayanamadım yedim nefsimi koreltecek kadar azda olsa hayırlısı artık 😊
Minik_Hanim Bsr-shn123 ben hamileligim boyunca her hafta ciğer yedim hiç bişe olmadı.. böle koca karı inanislariyla hayatı zindan etmeyin kendinize, yazık.. Olacağı varsa olur ciğerle bilmem neyle ilgisi yok.. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin herkese insalllah 🙏
hunilimom Bsr-shn123 ciğer com fazla yanisi bilmiyorsam a vitamini içeriyor o yüzden fazlası zarar yiğite öyle kilolarca yiyemeyiz nefsimizi koreltcek kadar yenir
Smnl Bsr-shn123 benim hamile kaldıgımdan beri canım ciğer cekiyor, sakatat grubuna giriyor diye yemiyorum. Geçen bir yerde bahsettim, canın ceker ve yemezsen leke olur çocukta dediler 🤷🏻♀️ Ya bence çok hurafe bunlar.
Ozgehasan Bsr-shn123 olmaz inşallah canm abartmadan tuketilmesini söylüyor ama doktorlar bi kereden bişey olmaz 😊
Ozgehasan Minik_Hanim ben şahit oldum ama şahit olmadan önce bende öyle düşünüyordum ama gördüm yani o yüzden biraz insan düşünüyor sadece ciğer değil dut lekesi falan hatta bende bile var annem bana hamileyken karanfil koklamis sol bel tarafimda karanfil lekesi var dövme gibi elle çizilmiş gibi☺
Minik_Hanim Ozgehasan tamamen tesadüf.. bi gün gul kokusuna aserdim bi demet çiçek aldım kokladim da kokladım, bebeğimde hiç iz yok..
Nurcan126 Bsr-shn123 ciğer yemek değil de ciğer kesip ellerini kendine sürünce oluyor denenip onaylanmış bir gerçek 🤪
Nilveannesi10 Bsr-shn123 yemekten değil kanından oluyor ciğerin. Annem inanmamış ve denemiş bunu abimin bacağında ciğer izi var
12_yil_sonra Bsr-shn123 25 hafta olduk ben az yedim . Leke yapması hurafe de ; a vitamini yönünden zengin olduğu için tüketilmesi riskli olduğundan nefsimi köreltecek kadar yedim
shrbrk kardesimde yemis annem. poposunda cok tatli bir izi var. yuzunde ciksaymis 😂 popusunu yiyesim gelirdi bebekken