Kader_kaos Merhaba hamiş anneler 😍 bizde aranızda yeniyiz 15 haftamız bitmek üzere kız bebiş bekliyorum , karın içim genişmiş ne kadar çatlar bilmiyorum ama önereceğiniz kremler yada yağ'lar varmı acaba ne zaman başlamam gerekiyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Naznaz Kader_kaos merhaba canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.. Ben Mustela krem kullanıyorum 12.haftadan beri birde aktardan kakao bugday kayısı yagları aldım karıştırıp onları uyguluyorum arada. Karın içinin geniş olduğu nasıl anlaşıldı
Mommy Kader_kaos canım bian önce başla artık istersen bende karnım çıkmadı falan diyordum ama bi anda oluyor 17. Haftamda falan iki tane minik çatlak görünce dedim geç kalıyorum 🙈 Bende lierac kullanıyorum dr önerdi aradada zeytinyağı kullanıyorum. Lierac çok güzel memnunum ama eczanede biraz pahalı o yüzden int aldım yani eczanedeki tek fiyatına int 2 kutu aldım 😊
1PrensAnnesi Kader_kaos biooil öneririm 24 haftalığım düzensiz kullandım ama hiç çatlamadım kalça ve basen bölgemede vaseline kremin kakao yağlısını kullanıyorum 💕
Kader_kaos Naznaz Allah razı olsun canım benim rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Canım ben 42 kiloyum 4. Ayıma girmek üzereyim haftasına göre bebek biraz gelişmiş ve hiç karnım yok bunu doktora sorduğumda ultrasonda karın içimin geniş olduğunu söyledi
KemalDuyguSzalan Naznaz MerveA Nuraygurbulak canım çok zor oluyor bende atlattım limon ılık su bal geçmiş olsun
Naznaz Kader_kaos senden de Allah razı olsun canım çok zayıf kalmışsın senin bence 7. ayında bile çok karnın belli olmaz 🙂 bende 54 kiloyla hamile kaldım 4.ayım bitti neredeyse karnım yok doğru düzgün hala belli olmuyor hamile oldugum benim bebişte maşallah bir hafta önden gidiyor gelişimi yerim ben onları ❤ Ben bu ay şişerim gibi geliyo ama bilemedim 🙂
Kader_kaos Mommy çok haklısın canım başlamazsam eğer birden bende çatlakla karşılaşabilirim 😁😁 ya ama işte bazılarıda öyle bi korkutuyoki ne kullanırsan kullan yinede çatlıyo falan gibi duyumlar alıyorum çok sinir bozucu 🙈🙈
Kader_kaos 1PrensAnnesi vaseline her derde deva bi krem aklıma neden gelmedi bilmiyorum ama çoook teşekkür ederiimm 😘💕💕
Kader_kaos Naznaz canım hamile kaldığımda 43 kiloydum yıllardır en yüksek kilom 43 oldu şimdide 42 kiloyum ama iştahım çok fazla keşke kilo alabilsem çünkü çok halsiz düşüyorum 😊😊💕
dilacifti65 Kader_kaos Mdhxj merhaba kesen gorunmedi geçen hafta 6 haftalık betam 8000 çıktı normal mi sizce on gün sonra tekrar gel dedi doktor
Burcu Kader_kaos bende mustela kremını kullanıyorum. Suan 38 haftalığım memnum kaldım tavsiye ediyorum.