Heisenberg Sinom Prima Premium Care. Uzun vadede o kadar harcayamam beze diyorsanız Prima aktif bebek alabilirsiniz. Her bebeğin cildi farklı tabi ama çok bez denedim bu ikisi haricindeki tüm bezler poposuna yapışma yaptı.
sevval55 Sinom her bebege her bez yaramaz benden size tavsiye eş dost arkadaslarınızdan molfix sleepy prima vb birer tane denemek için alın o şekilde bulun. Bana göre en guvendiğim sleepy ama sizin çocuğunuza belki yaramicak. Prima molfix iyi diyolar ama çok pişik yapıyor pamuk gibi değil içi. Dediğim gibi bence birer tane deneyin hepsinden
Bertevc Sinom Eco by Naty kesinlikle en iyisi, ben ondan aldım, biraz pahalı ama en azından 6aylık olana kadar onu kullanacağım
anapanda12 Ben sleepy , bebe land ve can bebe yi denedim hangisi dersen bebeğim üçünde de pişik olmadı ama en emici olarak sleepy i buldum bezin kendisine bebeğin poposu karar veriyor diyorlar ama birde genelde ilk denediğinle devam ediyor
ozgeya Sinom Prima Pure ya da Premium Care. 11 aydıe kullanıyoruz,ne pişik ne taşma ne popoya yapışma olmadı.
AAyssee Sinom canım ben ilk tavsiye üzerine sleepyy aldim fakat aşırı bir pişik yaptı bende hemen prima ya geçtim ama cogu arkadaşım sleepyy den ckk memnun yani bebekten bebege değişiyor bu durum alicagin paketi ufak al memnun kalmazsan ziyan olmasın degistirir baska denersin