Ilknur_degrrli1 Kızlar daha 5 haftalık hamileyim biliyorum çok erken ama normal doğumdan hiç korkmuyorum yaparım biliyorum korktuğum tek şey kesmeden önce iğne vurmaları bunu düşündükçe ölüyorum lütfen bilenler yazsn napcam ben ya çok kotuym
Mom72626 Ilknur_degrrli1 oyyy canım daha çok çok başındasın tadını çıkar niye kendini kasıyorsun üzüyorsun şimdiden ? Ayrıca uzun bir yol var önünde benim haftaya kontrol son 10 gün sonra Doğum var hala karar veremedim. Normal mi sezeryan mı diye. Benim de korkularım var ama İnan ki oturup düşünmüyorum
Deletedmom2224 Ilknur_degrrli1 Daha 5 haftalık hamilesiniz ne bu stres önünüzde kocaman bir yol var nasıl bir doğum yapacağınız bile belli değil ayrıca o sancıyla iğne korkunuzu dusunebileceginizi sanmıyorum boşu boşuna kendinizi kasıp doldurmayın
Minedemir15 Ilknur_degrrli1 cnm inan bn hiç o iğneyi hissetmedim bile sancılar bastırıyor iğne yaptıklarını kestiklerini diktiklerini anlamadım bile daha çok erken uzun bi yolun var sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş