Svdec1 Hanımlar merhaba 💐 ben gebelik testi yaptım bir hafta önce iki çizgide çok belirgin şekilde çıktı kan testine gitmedim doktor randevusu aldım direk hamile olmama ihtimalim var mı kan tahlili yaptırıyım mı sizce doktordan önce
Esarikay Svdec1 merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. Yatirabilirsen bı kan tahlili yaptır bence. Çünkü HCG 1000-1500 üstüne çıkmadan zaten doktorda birşey yapmıyor yükselmesini bekliyor. Hem kandaki miktarını görürsün hem gebelikten emin olursun yaptirirsan
CerenAkbulut Svdec1 Merhaba, ben kan testi yaptırmamıştım. Testimde açık bir şekilde pozitif olunca doktorum sen gel kana gerek yok, keseyi zAten görürüz demişti ve öyle de oldu.
GulinMert Svdec1 4+1 de silik bir şekilde 2. Çizgiyi gördüm Ertesi gün doktora gittim önce beta hcg ye baktı 1922 çıktı arkasından bir de ultrason ile bakalım dedi baktı kesiyi gördü 😊😊
Deletedmom2224 Svdec1 tahlil yaptırmadan gitseniz muayene etmez bir de orda sonuç çıkmasını beklersiniz. Tahlil yaptırın öyle gidin
Svdec1 GulinMert ya maşaAllah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 😍💕 benimde salı doktor randevum keseyi görmek nasip olsuuun