dvran22 bridetobe 31.5 günlükken 1.725 gram çıkmıştı doktor 1 hafta geriden geliyor dedi, 34.haftada 2067 gram çıktı yine gelişim konusunda 1 hafta geriden geliyor dedi doktor Bu çarşamba günü randevum var 36 haftalık olacağız bakalım gelişimi ne durumda 😊😊
Ayckntmt FSCMK hayır oğlum olucak ben 33+3 üm birkaç kere denk geldim yazılarına haftamız aynı şimdi kilosunuda çok yakın görünce yazmak istedim
bridetobe Kilo önemli değil insan biliyor ama merak da ediyor iste ☺️ Ay su bebeler içerde durdukları kadar dursunlar güzel kiloları olsun inşallah
dvran22 GuelGltkn doktor size gelişimi geriden geliyor diye birşey dedi mi acaba Bana 31.5 günlükken 1725 gram ama 1 hafta geriden geliyor demişti😐
GuelGltkn dvran22 hayir hic öyle bisey demedi gayet iyi dedi tam haftasiyla uyumluymus size niye öyle dedi ki acaba
Elininanasi bridetobe 32+0da 2162 qramdi canim Cok iyidir demisdi.bu haftada ortalama 2 kilo oluyirlar dedi bana doktorum.yani zayif falanda demedi.artida ola bilir dedi.o uzden hic takmadim