May18 Arkadaslar takvim hesabına göre 6 haftalık olarak bugun muayene oldum alttan ona ragmen bebek gorunmedı doktor zamana bırakalım dedi. Kesem gecen haftaya göre buyumus ıcınde yolk kesesinı de gorduk bı sefer ama bebek gorunmıvek kadar kucuk dedi doktor ben cok uzuldum endıselıyım hıc sevinemedim ne dersınız bebegım buyur mu??
Sumeyye_g May18 şakın endişelenme stres yapma sen stres yaparsan oda etkilenir merak etme bekle yolk kesesi varsa bu demek oluyor ki bebek de görünecek içini ferah tut 7. 8. Haftalarda görünen var doktorun farklı bi sağlıkla alakalı bişey demediyse rahat ol inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder.
flz355 May18 yolk kesesi olusmussa bebek de gorunucektır.canınızı sıkmayın bu haftalarda gorulmemesı anormal bı drıum degıl. İnsallah bı dahakı randevunuzda goruceksınızdır 🙏🏻
07052019 May18 5 haftada kese gördüm, 6 haftada yolk, 7+3 te kalp atışı görüldü. Hayırlısı olsun inşallah
Nurcan126 5+5 kese var ama bebek yk 15 gün sora gel bakalım belki bebek olur bazen adet hali ile düşük olur dedi 7. Hafta kadar korku ile yaşadım sevinemedim 7,hafta kalp sesi duyduk az sabır inş hayırlısı ile kavuşcan bebeğne
May18 Nurcan126 aynı sekılde suan neyim bılmıom ne kadar zormuş bu surec hamileyim desem evet hamileyım ama kalp atımını duyalım sabret dedi doktor
May18 flz355 ama alttan da baktı orda da gorunmedı karından baksa tek belki ama alttan da goremeyince suan beynimde sımsekler cakıo yolk kesesi etrafında gozukcek dedi smdı ya gozukmesse dıe kendimi yıyom
Nurcan126 May18 dr lar böle olumsuz konuşuyorlar ben o kadar üzülmüş tüm ki hamile değilm gbiydim artk
07052019 May18 5 haftada keseyi alttan gördük üstten görünmedi. 6.haftada üstten kese göründü, yolk kesesi alttan göründü. 7+3te üstten kalbini duyduk
Esra7814 Haftada kesede bebek de vardı karından ultrason la görmüştük 6. Hafta kalp atısını duydum ama herkesn farklı olabilir diye düşünüyorm stres yapmamak en güzeli
semanur__ May18 gec döllenme olmuştur bi arkadaşımda öyle oldu yolk gördüyse bebek var demektir zaten
May18 semanur__ gordum yolk vardı yıne sabr demek bana dusen bekle pzt gel dedi doktor ama persembe gıdıcem ben garanti olsun
07052019 May18 bu arada geç döllenmeydi benimki. Ben 6 haftalık sanıyordum, 5 haftalıkmış. Şu an haftasıyla uyumlu ilerliyor. Adetinize göre geç döllenme de olabilir.