Nurcngel Kızlarrr cinsiyeti ne zaman belli oluyor erkek ve kızlarda cinsiyet öğrenme ne zaman belli oluyor ??? Sizinkinin cinsiyeti ne ??
MucizemE Nurcngel 16+2 haftalığız kızımız olacak Rabbimin İzniyle 13 haftalıkken öğrendik 😊 Darısı öğrenemeyenlerin başına🙏🏼
Merveersoy Nurcngel 16+6 da kızımızın olacağını öğrendik 🤗 tamamen bebislerin keyfine bağlı normalde 13.haftadan sonra belli oluyor ama duruş pozisyonlarına ve doktor tecrübesine bağlı öğrenmek 😊 kesin olarak öğrenmek için 16.haftayi bekleyin derim tabi gösterirse 😀
Gamzeelisam Nurcngel Meralbastemurr benim dörtlü test zamanım geçmişti yapalımda demedi doktorum şuan parlaklık azaldı benim de sadece bagırsagında vardı doğumada 50 günüm kaldı allahın izniyle saglıklı bi bebeğim olur işşallah@Modies#4479281
MucizemE Nurcngel evet öyleymiş ama özel de makina iyiyse doktorlar erkenden kız olanı da görüyor bize 100% dediler 😁
NimetMuratTaku Canım cinsiyet 16 haftada belli olur net ben 15 haftada gittim sadece erkeğe benziyor dedi haftaya gel birdaha bakalım bir hafta sonra gittim net belli oldu oğlun olacak dedi 3 kızım var Buda erkek olacak hayırlısıyla 👼🏻👼🏻
NimetMuratTaku NimetMuratTaku herkese allahım gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı bir evlat 👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻❤❤❤❤❤