Seren9227 35.haftada alt karnimda baskı var sanki yürürken rahim ckacak yerinden arkadaslar neden olabilir yasayan var mi böyle.bi durum 😒
Selinnnce Seren9227 az once doktoruma ayni seyi soyledim. Oda cok normal bebek artik kilo aldi oradaki kemigi kaslari zorluyor dedi
melegiminannesi Seren9227 ayyyyyyyy 3 gündür çekiyorum o ağrıyı bennnn birazdan doktora gidicem.doktoeum erken doğum olabilir ama doğum yapmak.icin haftan erken gel.muayene edelim dedi sende git eğer uzun sürdüyse benim gibi
Seren9227 Selinnnce hayrlisiyla gelsinlerde saglikli olsunlar zorlasn önemli degil tek ondan agri olsun🙏🙏🤲
Seren9227 melegiminannesi benim yürürken oluyor uzaninca bisey yok 😒 fazla yürüdüysem yada yorulunca sanki cocuk frlayp ckacakk
melegiminannesi Seren9227 benim yatsamda ilaçta icsem.duşta alsam gecmedi 3 gündür birazdan doktora gidicem yine başladı bu sefer ayaklarıma kadar indi ağrı
melegiminannesi Seren9227 gelmeye niyetlenmiş bizim kücük erkek cok sükür yat dinlen yerinden kalkmayacaksın dedi hatta post actım yaşadıklarımı yatış vs verdiler aman yarabbi cok kötüydü