Hnfvndk Eylul0212 35 te gıtmıstık bz 3100 gr idi 🤭 bırazcık tombık galıba yanakları dıkkatımı cekmıstı hatta. Smdı 37+1ız haftaya carsamba gtcez ınsallah cıkabılcegı kadar kılo alır 🤣
OguzKaganm Bizde 37+2 yiz şimdi doktordan geldim 3200 kg’su boyu 51 cm :). Ve sancım çıktı kızlar fakat ben hissetmiyorum açıklığa bakıldı 1,5 2 cm. Bana dua edin lütfen şuan hala şoktayım .
Eylul0212 OguzKaganm bebisin kilosu gayet iyi ama cnm korkma bence yalnız bugün bende sanciyla gittim nst de sancim çıkmadı hiç anlamadım 😂😂😂😂
Zekiyeyldrm21 Kızlar36+3 2600kilosu bugün doktor gün verdi 28ağustos sezeryan için bebeğimin kilo alması için ne yemeyeliyim sizce
Eylul0212 Zekiyeyldrm21 cnm valla ben özel bişey yemiyorum yalnız sut iciyorum bol bol kiraz yedim cnm ne isterse onu yedim protein ağırlıklı besleniyorum ben . Hatta arada burger Popeyes falan da yiyorum canım istiyor 😂😂😂
Hnfvndk Eylul0212 ultrasonda 1 hafta ılerı yazmış zaten de benımde en korktugum kılolu olursa sezryan olma durumu cıkması. Insallah normal gelır 🤭
Hnfvndk Mom72626 1 hafta onden gıttıgı tarıhı yazdm ben smdı 2 hafta olmuş oldu. Olsun kılosu az olmasın saglıklı olsunda
Zekiyeyldrm21 Aşırı süt içiyorum canım çok istyo zaten🤨 bu sıcaklarda soğuk süt güzel oluyo ama muzla kaşarı deniycem kızlar teşekkür ederim 😊