madl41 Cemilegoker maalesef canım 🙄 bu testlerde eğer hamilelik varsa 5 dakikada hayali çizgi bile belli oluyor çok filtre uygulamışsın ona rağmen ben ikinci çizgiyi göremedim 🤷♀️ Acaba testi erken mi yaptın bi kaç gün daha bekle bence
isimsizbebek Cemilegoker ben pek bir şey göremedim ama bende de çok silik çıkmıştı ikinci çizgi zor görülür cinstendi. Akşam hemen gittim acilde kan verdim ve çıktı.bence kan verin
Cemilegoker madl41 https://i.hizliresim.com/WXDG6Y.jpg filitre yapılmamış hali canım.gozlerim görmüyor sanki
Slmmrb Cemilegoker var gibi. Benm de böyleydi. Beta hcg baktırdım 11 çıkmıştı. Sonraki günl3r testler netleşmeye başlamıştı. Erken gebelik testi yap. Ya da kanda baktır canım.
Nurcan126 Cemilegoker Cemilegoker bende adet 2 gün kala böle ettm 5 dk sonra bakdım kalın kırmızı çizgi yk atacakken bu çizgi hayal görmüştüm 💁♀️ Var canım
Ayseekemen Adetin gecikirse test yap ben adetim geciktikten 3 gün sonra yaptım çok silik çıktı 1 hafta sonra bir daha yaptım çizgi belirgin çıktı ondan sonra emin olabilirsin