Ecrinbzkrt Busimss hepımız ıcın hayırlı saglık vaktınde evlat versın rabbım guzel haberlerle donmek uzere canım🤲🏻👋🏻
eylul13_ Blackkcat hiiç takma canım stres yapmazsan kendiliğinden de düşer, yapmadım canım ağustos dönemimde bayrama denk geldi bu ayda günümü yanlış hesaplayıp randevu almışım bugün adet oldum haftaya perşembe randevum 😏
Blackkcat eylul13_ hayırlısı olsun canım,stres yaptığım konu bebek deildi aslında oğlumla ilgiliydi Allahımm herkesin evladını bağışlasın benimkini de bana bağışlasın🤲🏻Çok şükür her şey iyiye gitti şu an😊fshyi düşürmeye çalışıyoruz işte bakalım bu ay düşecek mi
Blackkcat NurEto canım fsh 12.3 tü lh 8lerdeydi sanırım,fshmin sınırda hatta yüksek olduğununsöyledi doktor,10un üstü baya sıkıntıymış😥
Elif_kocaturk Blackkcat Test yaptım negatif 🙄 erken mi yaptım acaba ya 3 hafta oldu çünkü bugün 3+2 görünüyo reglye 11 gün var
Elif_kocaturk Blackkcat beklemek gerçekten çok zormus 🙈 inşallah hayırlı haberler getiririz. Göğüs hassasiyetim başlayalı 20 günü geçti aralıklarla kasık ağrısı oluyor sık idrara çıkma da var bide iki gündür baş ağrısı tuttu ama onun bunla alakası var mı bilemiyorum 😊 inşallah bu sefer çift çizgiyi görürüm eşim naber tek çizgili diyip duruyo 🙄 zaten hamile olcagma da inanmiyodu 😂
Blackkcat Günaydın dın dınnn🙋🏻♀️Son 8gün kaldı ama regli tarihimi bekleyecem bu sefer😏regli olursam yine hormon testi istedi dr inşallah her şey yolundadır🤲🏻Bi daha ki ay az ilişki denicez her ay farklı tarz🤪
Busimss Blackkcat günaydın kuzum son 2 benim de adet olursam 3.günü çağırdı doktorum artık pek gitmek istemiyorum aslında bir sorun yok bu kadar zorlamasam mı diyorum aklım karışık çok Allah yardımcımız olsun 😔
DiplomaliEvHanimi Blackkcat İnşallah ya bakalım 32 gün periyotla 28’ini bekliyorum 30 Eylül’de evlilik yıldönümünüz bir yıl olacak şans getirir inşallah En büyük hediye benden olur o zaman
Blackkcat DiplomaliEvHanimi inşallah sürpriz hediyeniz gelsin canım💜ben 16yaşında regli gördüm🙈lise2ydi işte
DiplomaliEvHanimi Yello 😂 birde ben 12yasimda oldum ilk seneler bezle geziyodum 🙄🙄🙄 10 senedir ben de bıktım neler çektim neler. Yeter 9ay kurtulalim bu kandan 🤣🤣 agrisi bir derttt yataklara dusuruyo her ay 3gun 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Yello DiplomaliEvHanimi aynen kuzum eskıden olayım dıye dört gozle beklerdım sımdıde olmayayım dıye dua edıyorm
Blackkcat Busimss hormon testi için mi çağırdı canım,benide çağırdı geçen ayda yaptırdım fsh yüksekti işte düşmüş mü diye bakacak heralde,bi sıkıntın yoksa gitme doktora kuzum akışına bırak istersen💜
Busimss Blackkcat yok hormon testi için değil benim herşeyim temiz kuşum bu ay klomen kullandırdı gene bir yöntem söyleyecek herhalde binmiyorum. Ama evet pek gitmek istemiyorum