Deletedmom00170 Ecrinbzkrt kuzum Yumurtlama haftanda 2 3 gunde 1 iliski yasa hergün girme sperm kalitesi dusr sperm kadinda 3 gün yaşarco yüzden evet bende ondan almak istiyorum bi yandan çoğu zaman akintim oluyor almsakla almamak arasinda kaldim
Ecrinbzkrt Deletedmom00170 aynn cnm öle yapıyorum 2gunde bir ama bazıları 1gun arayla falanda dıo bakayım rabbım inş bu ay nasıp eder bırde benım kurtajdan sonra adet bıttıgı gıbı akındım durmaksızın devam edıyo
Ecrinbzkrt Deletedmom00170 ilk benımde aklıma o geldı acaba yumurtlama mı oluyor falan dıe dusunmedım değil ben yınede degerlendıreyım bu aralar yıne baktım cok agrıdı gıderım doktora tedırgın oldum o yuzden sızlere sordum helal edın hakkınızı
Deletedmom00170 Ecrinbzkrt helal olsun ne demek seve seve💙 tek tarafli agri ve ovulasyin donemiysen yumurtlama donemindeysen ovülasyon dönemi ağrısıdır o haftani değerlendir
Ecrinbzkrt Deletedmom00170 cok saol cnm allah razı olsun rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze😘
hndgkct Ecrinbzkrt bende aynı şekilde korkuyorum canım kürtaj oldum bende ilk gebeliğimde kalp durmasından 🙏 bakalım Allah hayırlısını versin inşalallah hepimize canım benim
Yello Merhaba canlar benmde adetım 3 gun oldu bıtelı aslında 2sınde bıtmıstı 1-2 gun damla damla geldı ertesı gun ovulasyon testı yaptım cıft cıktı ama cok koyu degıldı ertesı gun yaptım koyu cıktı bugun bakalım nasıl olcak adetlıyken ıncır kecı boynuzu oekmezı fılan yedım sanırm erken yumurtlıcam akıntımda var sol kasıgımda agrıda oluyo ınsallah bu ay guzel haberler alırız🤲🏻
Busimss Ecrinbzkrt adete 15 gün varsa yumurtlama dönemindesin demektir kuzum gebelik ihtimali bilemiyorum zor bence
Ecrinbzkrt Busimss aynn bende ilk bas ona ihtimal vermedım acabamı dedım ama dedıgınız gıbı yumurtlama olabılır deferlendırıcem inş☺️ Cok saolun
Busimss Yello ben onu doktoruma sormuştum geçen hafta öyle birşey yok her zaman ayın ortası önemlidir dedi ama bilemem gene