Marry Civilde indirime girmiş alan ya da daha önce kullanan var mı çok para vermek istemiyorum hem baston hem de travel sistem iyi midir ki
Aysn Marry bende merak ediyorum yorumları şuracikta bekliyim 😂 mağazayı araba da inceledim hoşuma gitmişti
Marry Aysn ben sipariş ettim dün valla kimseden ses çıkmayınca daha gelmedi tabi. Videolardan iyi gibi geldi 😊
Aysn gozdetrkz normalde 1200 lira gibi bi fiyatı vardı galiba civil de hafta sonu 850 liraya düşmüştü
Aysn Marry aynen benimde bu yüzden hoşuma gitti arabamız geniş ama eşimle ayrı yerlerdeniz ister istemez eşya çok oluyor ıvır zıvır falan bide bebek arabasına yer düşünmeyelim diye alalım dedik
Aysn Marry ben kaçırdım kampanyayı normalde her gün bakardim ama inşallah yakın zamanda tekrar yaparlar kampanya
SelmaGl Bu arabayı alanlar nerelerden aldınız acaba ben mağazalara bakıyorum civilde falan yok internetten mi sipariş vermek lazım 😔
Guldenn SelmaGl bende almayı düşünüyorum ama hiç gidip deneme fırsatım olmadı nette daha ucuz oluyor genelde n11 indirimini bekliyorum bakalım
SelmaGl Guldenn n11 de fiyatı 2300 e yükseltip 1600 e indirmişler trendyolda 1300 lira eğer alacaksanız bilginiz olsun
Guldenn SelmaGl fatihbebek te 1199 a buldum resmen insanları salak yerine koyuyorlar yok indirim kuponu yok çarkı çevir
SelmaGl Guldenn aynen öyle o yüzden indirim beklemek saçma geliyor bana bazen iyi indirim olabilir ama genelde fiyat yükseltip düşürüyolar adınada indirim diyorlar