Aynur_polat Merhabalar benim tansiyonum tuzlu tuketmeme rağmen aynı düşüşte tansiyonu düşenler napıyorsunuz siz
Merrvee Aynur_polat benimde surekli dusuk normaldede dusuktu , sicaklarda disari cikmiyorum , soda dengeliyor , tuzlu ayran tursu artik ne bulursam
Zade Aynur_polat Canım bende sürekli tuzlu ayran içiyorum .. Ara öğünüm tuzlu ayran hem bebeğe kilo aldırıyor hemde tansiyonuma iyi geliyor ☺️
Izzet Aynur_polat 13. Haftaya kadar ne yaptiysam cikmadi surekli dustu 13. Haftadan sonra ara ara düştü simdi cok şükür norml kesinlikle ac kalmayin hafif aciktiginizi hissettiginizde mutlaka biseyler yiyin bol bol dinlenin su tuketin kraker tarzi seyler tuketin
GizemAras Aynur_polat canım ebem bana sade kahve ve yarım bardak kola içmemi söyledi .İşe yarıyor sanki bende 33 haftalık hamileyim ve son iki haftadır düşük tansiyonum sürekli.Yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi tabi ama birden eli ayağı boşalıyor insanın tansiyon düşünce
Aleyyynavefa Valla ben artik hicbisey yapmiyorum alistim desem yeridir surekli 9/3 , cok yukselse 11/4 oluyor en fazla . Ama bulgur pilavi cok isime yariyordu benim cekirdek ve bulgur pilavi yuksrltiyordu sadece
NaileK Canm genelde düşük oluyor tansiyonm ama ilk haftalar baş ağrısı yapıyordu tuzlu ayran içince düzeliyordu
Aynur_polat Gece acilde serum taktım tuzlu ayran içtim ama nafile üstünde sanki bir yük var kollarımı ve bacaklarımı zor taşıyorum
Yessimy 8/5 falan benimki de geçen akşam 7 gibi markete gittim ve fenalaştım sürekli düşüyor. Mümkün olduğunca terlemeyip tuz kaybını azaltmaya çalışıyorum sodalı ayran içip ve kraker yiyorum