nilaylaylaylay Bacaklarım basenlerim çok çatlamış sinirden ağlıyorum şu an. 28. Haftamda 11 kilo aldım. İğrenç bi çatlak görüntüsü . Doğumdan sonra nasıl geçecek bunlar 😭
Seherr nilaylaylaylay canım ağlama hiç bendede çatlak oldu karnım komple çatladı en aza indirmek için krem sürmeye devam et artık olan olmuş yapacak birşey yok doğumdan sonra inşallah araştırıp uygun bir merkez buluruz birsürü yer var çatlak izlerini tedavi ediyolar belki öyle birşey işimize yarar bebişlerin canı sağolsun😇😇
Hll nilaylaylaylay canım gecmese bile takma kafana simdi onunda tedavisi var. Güzellik merkezleri 2 seansta yok ediyor hepsini. Bende nolur nolmaz diye hep instagramdan arastryorum o tarz seyleri☺️Ankara epilasyon var bi videolarini izle derim.
nilaylaylaylay Offff 😭 doymuyorum doymuyorum doymuyorum. Dünyaları yesem doymuyorum. Kızımın bi suçu yok ama ona bile sinir geliyor bazen. 😭 sabah 2 poğaça 2 dilim ekmek yanında peyniri zeytini tam takır yedim. Ve olsa daha yerdim. Ne olacak halim
Nurcan126 Burdaki yorumlar bilgilerle büyüyoruz bebeğimle ❤️ Çatlamak mı 😥 bunu hiç düşünmemiştim ne zaman başlıyor ,, annem aklıma geldi aaa 🙈🙈🙈 çekilen zahmetler hayırlı evlatlara sebep olur inş