aselzumra Kızlar 36. Haftada girdim göğüs ucu kremine ve bu süt artsın diye içilen çaylara bu hafta mi başlamalıym sizce yada siz ne zaman basladnz yada baslayacaksnz 😮
GuelGltkn aselzumra gögüs ucu kreme basla ama cayi dogumdan sonra tüket bence ben öyle yapicam bende hipp‘in rezene kimyon tohumu ve anason iceren emzirme cayini aldim insallah ise yarar
aselzumra GuelGltkn şimdiden göğsümn ucu böyle hep küçük küçük nokta nokta ayrılmış bende humanin Çaylarını aldm bizim ailede kimsenin sütü olmadığı için benmde olmazsa diye tedirginm o yüzden önce mi baslasm diye düşündüm
yigitmom_ aselzumra gebelik boyunca hic sivi aktı mı göğsünden canim ? Oyle düşünme arkadasimin ailesinde kimse emzirmemis sütü yok diye ama o pes etmedi dogumdan 10 gun sonra sütü geldi pozitif düşün
aselzumra yigitmom_ göğüslerim çok büyüdü ama hiç sıvı gelmedi bugüne kadar inş olur hep dua ediyorum çaylar iyi geliyormuş öyle diyolar ama doğumdan önce mi sonra mı baslamalyim bilmiyorum
Askkokuluyavrum yigitmom_ bende hic akıntı olmadı gelmeyecek mi acaba sutumm çok korkuyorum bu durumdan ya
yigitmom_ aselzumra onunla ilgili bilgim yok canim insaAllah bilen kullanan biri cikar fakat bol meyve tüket bulabilirsen taze bal kabagi tatlısı yap tuket bol su ic bulgur ye bunlar süt yapan şeyler
yigitmom_ Askkokuluyavrum illa gelecek diye birsey yok arkadaslarimin hic süte dair belirtisi yoktu sezeryan olmasina rağmen birkaç gunde sütü geldi olumlu düşünün stres yapıp gelecegi varsa da kaçırmayın sütünüzü Allahin izniyle mama kullanmazsiniz insaAllah