Neslihanasya Bende erciyes mehmet karahançere gidiyorum çok harika bi doktor Cokda bilgli güven veriyo zaten en başta önce gönül erkandı asla gitmedm bidha . Buarada kızlar kızılayda detaylı ultrason yaplyo 100 tl yarm saat baklyo blgnze..
klcserpil AhmetPerincSari ben ilçede oldugum icin doktor detayli ultrason icin kayseriye yonlendirdi ama nasil oluyor hicbir bilgim yok,tayinle geldik buraya ve daha 1 hafta oldu 😕 hüma hastanesine gidince hemen yapiliyor mu yoksa gün mü veriyorlar? Hani şu gün gelin diye
AhmetPerincSari klcserpil randevu almana gerek yok sabah gittim ben sıramı aldım bekledim zaten tek bi doktor var detaylı ultrasyon yaptırıcam demen yeterli oluyor
FeriDee klcserpil hemen yapılıyo kaç kişi varsa o kadar bekliyosunuz bn bugün gittim dr baktı herşeyine anlattı daha sonra dra çıktık oda hem renkli gösterdi hemde şikayet falan var mı diye sordu
AhmetPerincSari Hndntrk almadım gittim detaylı ultrasyon yaptırıcamı söyledim sabah gitmiştim ben öğleden sonra varmı bilmiyrm tatlı bişeyler yiyin ama gitmeden çocuk daha çok oynuyor bakması daha kolay olur