Skn23 Tatildeyim ama Bayram sonu hastaneye gitmeyi düşünüyorum . Doktor ve hastane önerisi olan varmı arkadaşlar ? Buraların yabancısıyım.
Nurcan126 Skn23 biz yeni taşındık hastane gittim alanya kalp sesi var die kaldırdı bni ultrason fotoğraf vermedi kalp sesi dinletmedi bize bizde özele gittik zafer özder kendi kliniği var çok ilgili 200₺ muane ücreti vardı alanya tam içinde yeri kolay yani
Skn23 Nesli07 Cansuersoy Selmasimsek Çok teşekkür ederim 🙏🏻 ayşegül hanım biraz daha çok söylenmiş sanırım . Pazartesi aktif olur diye düşünüyorum hastane . Muayene ücreti ne kadar acaba ? Bide detaylı ultrason yaptıranınız varmı belki onu da yaptırırım burda ücret bilen varmı 😁♥️
Nesli07 Skn23 hastanede deyil Ayşegül hanım Anadolu hastanesinin yanındaki binada özel muayenesi var ücreti 200 tl.ben detaylı ultrason yaptırdım 300 tl.aldı
Skn23 Nesli07 anladım şuan çalışıyor mudur acaba Bayram izninde midir aradım saat 6 da kimse açmadı çünkü 🙄
Dilek123321 Skn23 ben anadolu da çalıştıgım için biliyorum kesinlikle ve kesinlikle mahmut Coşar Ayşegül Kayayı pek önermiyorum ve Mahmut beyin muayene ücreti 150 tl diye biliyorum hem ilgili hem eli hafiftir o yüzden size kalmış bir durum
Seheraslano Dilek123321 dilek Dilek123321 dilek hanım mahmut bey genellikle sezeryan mı yaptırıyor normal doğum mu