Deletedmom0048 Gizemnaz_ eskiden tatlı hastası olmama rağmen hamilelikte hiç tatlı çekmedi canım. Turşu falan yedim ama öyle aşerme gibi aşırı istemedim yemeklerin yanında yedim
Skbn01 Gizemnaz_ gördüğüm,duyduğum ve aklıma gelen her şeyi canim istiyor. Eğer o an yemezsem gece rüyama giriyor
Happy12 Gizemnaz_ canım hep tatlı istiyordu bana hep oğlun olucak diyorlardı ama tabi turşuyuda es geçmemek gerek elimden hiç düşmüyodu aş ermem hep tatlı tarzı seylerdi ama kızım olucak nasipse 🙏😊
Aslgly Deletedmom0048 benimde aynı şekilde oldu. Hep erkek diye tahmin etti herkes. Hiç tatlı yemediğim için. Ama bugün kız olduğunu öğrendik 🥰
Evinanne Gizemnaz_ ben ilk aylar mide bulantımdan bişey yiyemediğim için sürekli mayhoş şeyler yiyordum ama bulantılarım geçti şimdi herşeyi yiyorum tatlı da yiyorum turşu da yiyorum🤷🏻♀️
CinarBaykal Gizemnaz_ tatlı olarak sadece dondurma yemeyi sevdim ilk aşerdiğim şey keşkek oldu sonra lahmacun 😂 aslında gördüğüm herşeyi çekiyor da diyebilirim 😅
Tazeanne0134 Gizemnaz_ 5-6-7 haftalık hamile iken çok fazla ekşi yedim ama ondan sonra tatlı yiyemez oldum tatlı yediğim zaman ağzımın içi zehir gibi oluyor o yüzden
Burcuveburcum Gizemnaz_ İkinci kızım kısmetse ilk aşerdiğim tatlıydı ama sonra hep ekşi yaza doğru yine tatlı🙈
Nazlisezgin Gizemnaz_ turşu ve yeşil erik çayın yanında bile kavonoz kavonoz lahana ve salata turşusu yedim 😂
Ayse1010 Gizemnaz_ İlk aşerdiğim karpuzdu Şubat ayında bulduk 😀daha sonra erik,limon,turşu suyu hep ekşi şeyler çekti canım çikolatadan tiksindim 25.haftadan sonrada hep tatlı şeyler çekmeye başladı canı
NihanMine Gizemnaz_ valla özellikle şu diye bişey hiç aşermedim ama ekşi meyilliydim gerçi hamilelikten önce de ekşi daha çok severdim ama arada tatlı çok istiyorum arada ekşi yani ben buna pek inanmıyorum 😃ama tatlıyı 17 den sonra falan istedi canım
Sweetblonde88 Ben hep ekşi istedim yeşil elma mor lahana köz biber turşu vs ama yaş frambuaz aşerdim ne yalan söyleyeyim 1 haftadan fazla aradım sonunda 1 avuç meyveye 30 TL verdim ama buldum 🤦♀️