SulenurK2858 15+6 haftalık hamileyim kızlar 🥰🥰🥰🥰🥰 ilk gebeliğim daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim hiç normal mi sizce de ? Sizler kaçıncı haftada hissettiniz? Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❣️
Celins_ SulenurK2858 ilk gebeliğim benimde 😊 18+2 de göbek deliğinin 3-4 parmak aşağısında baloncuk patlaması gibi hissettim ilk, şuan 22 haftalığız😊
Ayse1010 SulenurK2858 ilk gebelikte geç hissedilir derler bende 20.haftada hissettim canım şimdi 34.haftaya geldik hiç durmuyo canımı acıtıyo 😂
iremgorlensnsnsn SulenurK2858 ben şuan 9hafta 6 günlük hamileyim ama iki üç gün önce karnımda kalbinin atışını hissettim. Hemen eşime söyledim daha erken dedi ama elini koydu karnıma gerçekten kalp atışı karnımın dışından bile belli oldu sizce bu normal mi herkes 19 20 haftalıkken hissetmiş
SulenurK2858 iremgorlensnsnsn o herkeste oluyor kalp atışı gibi atıyor karnımız 🥰sen de benim gibi hemen hissetmek isteyenlerdensin 🤪🤪 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin 😇
Ayse1010 SulenurK2858 ilk gaz sancısıyla karıştırılıyo genelde ama sonra anlıyosun Kelebek gibi pıt pıt oluyo 😀
NihanMine SulenurK2858 benim de ilk gebeliğim 😍 ilk 16 haftamın sonuna doğru bir iki kere gerinme gibi hissettim 18+2 de ilk tekmeyi yedim gece 11 gibiydi tak diye 😂korkmuştum saatini bile unutuyorum o yüzden 😂 şuan 20+4 üz bazen kuvvetli vuruyor dışardan belli oluyor ama gün içinde hep tık tık ney bir şekilde vuruyo canı nereye isterse oraya ama genelde karnımın Altına vuruyor yatınca falan mideme kadar gelmişliği var 😂
OznurC SulenurK2858 yani benim inşallah kızım olacak kızlar daha çabuk hareket ediyo derler yani bilmiyorum ama olabilirde
Seda_123 SulenurK2858 Yaa bende bugün tam 17 haftalığım bi kaç gündür karnımda bişey oluyor değişik bişey ilk gebeliğim anlayamıyorum da kızım olacak sanki sagdan sola kayar gibi bisey oluyor o anda karnım sertleşiyor 😂
gulcan1221 SulenurK2858 o haftalarda normal 17 haftadan itibaren hissediyorum şimdi 19 haftalığız hareketleri d0zensiz yinede bazen hissediyorum bazen hiç hareket etmiyor geveze iki kez sert tekme yedim sadece kıpırdıyor şimdilik.