Asliaykurt 3 ay önce 11 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi de 4 gün adetim gecikti biraz önce test yaptım ama anlayamadım sevinsemmi bilemedim yardım edermisimiz https://i.hizliresim.com/86zMmW.jpg
Ecrinbzkrt Asliaykurt valla çizgi cok guzel belli kan ver rabbım kucagına saglıkla almayı nasıp etsın bende kurtaj olmustum suan adetımı beklıyorum 🤲🏻☺️
Ozgehasan Asliaykurt ikinci çizgi belli tamamen pozitif bence 😘 en iyi sonucu kan testinde öğrenirsiniz ama bence kan testi yaptırın emin olun😊❤
medine_ Asliaykurt gözünüz aydın hamilesiniz benim de ilk test yaptığım hafta yeni olduğu için böyle çıkmıştı ihtimal vermemiştim ama şu an 31 haftalık hamileyim 🤗Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallqh
Emine_dag123 Asliaykurt canım hamilesin valla. Hemen bi kan testi yaptır. Benimkide aynı böyle çıkmişti. Şimdi 34 haftalık oldu. 😊😘
Prensesgeliyor Asliaykurt teste göre sonuç pozitif ama hamileliği saptamak için kan testi yaptrmalisin
Asliaykurt Saolun kızlar çok heycanlandım şu an ama hiçbir şekilde bi belirtim yok yinede olabilirmi sizce ?
isimsizbebek Asliaykurt belirtiye bakma sen. Bende de yoktu uzun zaman da olmadı onu düşünme. Kan testi ver hemen acilde bakar. Kendimi kötü hissediyorum hamilelikten şüpheleniyorum de
sevval55 Asliaykurt canım hamilesin bende bu sekilde öğrendim 1 dakika içinde dahada koyulasmıstı☺️🙏🏻
Denizincani Asliaykurt canim seni heweslendirmek istemem ama hamilesin bence cunku benim ikinci cizgi cok daha silikti we kan testnde cikti acile git yapiyorlar iki saat icinde aliyorsn sonucu merak ettim sonucu paylasirsan sewinirim herseyin hayirlisi🤗
Asliaykurt Kozlar yaptırdım bugün test 149.2 felan çıktı sizce normal i bana düşük geldi ama bu rakam
symutluanne Asliaykurt yeni olduğu için normal canım ama iki gün sonra tekrar yaptır iki katı kadar yükselmesi lazım çünkü bi sorun olmaması için. Hayırlı olsun şimdiden☺️
Sunay10_ Asliaykurt normal canım daha yeni kalmışsın çok dikkat et bak uzan bol bol yerleşmesi için sitres yapma güzel düşün hep
EngucluAnne Asliaykurt ben ilk 78 ile öğrenmiştim canım hemen bir kez tapılan testte anlaşılmaz değerin düşük olup olmadığı benim ilk 78 2 gün sonra ki testim de 1500 küsür çıkmıştı hayırlı olsun inşallah kat kat artsın değerin:)