Hazal023 Bebegim 22 hafta olacak hala karnimin en alt kisminda ayni yeri tekmeliyor nezaman uste geciyor biliormusunuz
Duuyguum Hazal023 benim de öyle canm 23 olucam yarın çok nadir yukarda hissediyorum çoğunluk ya kasıklarda yada daha da altta vajina da hissediyorum
MerveKrmz Hazal023 32 haftaligim daha anca gobek deligime zor cikti tekmeleri vuruslari o yuzden henuz daha cok erken o haftalarda heryerde yada yukarda bebegi hissetmek
NihanMine Hazal023 20+4 üz bizim kızda hep altta dışardan da görünüyor ama altta kalınca görmek zor oluyor 😂ama bazen yatınca falan dönüyor sanırım göbek deliğime doğru ordan da vuruyo 😂
Celins_ Bende şuan 22 haftadayım benimde ayni sekilde karnimin altında hissediyorum. Normal bi durum yavaş yavaş yukarı çıkıyor. Sadece dün gece tek seferligine göbek deliğimin hizasinda hissettim😊
momof3 Benim doktorum normal demişti şuan 23+6 haftalığız normale döndü her yerde hissediyorum artık 😅
Caglaak Hazal023 25+6yim yarın 26 olacak ama hala arada aşağıda hissediyorum bazen tekmelerini kendi rahat edeceği pozisyonu bulup istediği yeri tekmeliyor korkma rahat ol
Yesim2293 Bende 30 haftalığım karnımın içini midemi deşiyor resmen o tekmeler sabahtan akşama kadar hiç durmuyor çok hareketli maşallah :))