Nl-oguz3561 Arkadaslar merhaba 9+3 haftalik hamileyim mide bulantim ve istahsizligim devam ediyo surekli bi uyku halindeyim.bu kotu birsey mi bebegimi etkiler mi. Bulanti ilaci kullanmıyorum bi kesim kullan diyo bi kesim kullanma diyo siz ne önerirsiniz kizlar
saka36 Nl-oguz3561 normal canım ben 22. Haftaya kadar çektim. Çok zorlanmıyorsan kullanma ilaç. Fırsatın varsa uyu hep. Beni ilaç falanda kesmezdi ben çareyi serumda buldum. Haftada bir gidip seruum yerdim beni 3-4 gin idare ederdi
Ozgehasan Nl-oguz3561 etkilemez uyuyun zaten ilk başlarda böyle olması gayet normal 😊 benim kusma bulantı hiç biseyim olmadi güzel geçti şükür sadece çok uykum geliyordu olduğum yerde uyuyup kalıyordum ama bu geçici en fazla 3. Ayiniza kadar böyle devam eder sonra düzelir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ama
flz355 Nl-oguz3561 Bu kötü bir şey falan değil bende 8.9. Haftalarda gunde 5 6 kere kusuyordum 3 kılo verdm. Serumla ayakta durabıldım ama sonrasında gectı şuan bazen bulantım dısında bı sıkayetım kalmadı. Doktorun bulantı ıcın bı ılac verdıyse kullanmanda sakınca yok benmde doktorum vermıstı sadece bır defa kullandm sonrasında ıhtıyac duymadm. Dayanabılcek gbıyse almamaya calıs tabı. Sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
Nl-oguz3561 Ozgehasan insallah gecer yaaa benim en korktugum bebege zarari olurmu bu durumun istahsizligimin
Nl-oguz3561 flz355 amin canim dayaniyorum valla o yuzden almadim ilaci ama beni bazen cok haalsiz düşürüyor
Ozgehasan Nl-oguz3561 yok olmaz canm bu 9ay boyunca sürmez zaten eğer öyle düşünüyorsan ama doktoruna danis o sana en doğru şeyi söyler zaten
Nl-oguz3561 Ozgehasan bakalim 3. Ayda gecrr diyolar beklicem ben sadece zarari olurmu onu danismak istedim 😊
flz355 Nl-oguz3561 Bende öyleydım canım cok ıyı anlıyorum kafamı kaldıramadım ıkı hafta hıc. Ama gecıcektır. Yeme konusunda kendını zorlama bebek suan cok etkılenmıyo senın beslenmenden. Bana doktorum yıcem dıye kasma demıstı. Bolca dınlen su bıle ıcemıyorsan doktorun serum falan verır belkı sıkayetlerını paylas doktorunla. Sağlıklaaaa gelsınleeeer bebişleeeer 😘😘😘😘😍♥️