Elifdemirci Beyzaeyup neredeyse aynı haftalarımız peki bişey sorcam size neler hissediyorsunuz bu aralar şikayetleriniz var mı acaba? Bende çok akıntı ve tabi idrar yolu enfeksiyonu onun dışında alt tarafta çok baskı var heran çıkcakmış gibi hissediyorum aşağıda herhalde benimki korkuyorum erken doğum olur diye
Beyzaeyup Elifdemirci beni tarif ettin bi an😂 idrar yolu enfeksiyonu bende sen var antibiyotik de kullandım geçmedi bel agrım oluyor bebek bende zaten baş aşşa dönmüş Doğum pozisyonuna girmiş dedi doktor o yüzden böle biraz sabit otruyum filan hemen böle bi agrı oluyor bide benim bulantılarım hala geçemdi 1.5 aylıkken başladı son ayımdayım hala devam ediyor malesef fiğim yapınca kurtulacam galiba bulantıdan beni en çok yoran bulantı agrıların fikan olması normal demişti doktor
Elifdemirci Beyzaeyup 2. Hamileliğim olduğu için bunda sadece ilk aylarda hafif bulantılarla atlattım ama nedense daha zor geçen bu hamileliğim oldu. Ağrılar kasılmalar ağırlaşma heran doğucakmış hissi beni kötü yaptı. İlk hamileliğimde ilk 4 ay ve son 2 ay bulantılarla savaştım yani seninki ilkse normal bulantılarının uzun sürMesi vücudun bebeğe alışamadığı ve hormanların sürekli değiştiği için bulantılar oluyormuş. Yarın haftalık kontrolüm var riskli hamileliğe girdiğim için haftada 1 hastaneye gidiyorum. Bakalım kalple karaciğer arasındaki damar gözükcekmi herhangi bişeyi varmı merak ediyorum .
Beyyzaaa Nilveannesi10 merhaba, benim de suyum fazlaymıs daha doğrusu sınıra yakınmış 24.haftadayım çok panikledim sizin suyun sınırı aşacak kadar mı fazlaydı çünkü doktor bana yat felan demedi çok korkuyorm :(
Melolisa Beyyzaaa tam tersi yatmanız gerekmiyor aslında hareket etmeniz gerekiyor. Garanti olsun şeker testinizi yaptırın ve diyetisyene durumu anlatın uygun bir liste veriyor benim de başıma aynısı geldi 20. Haftadan 24. Haftaya ne yaptıysam suyum azalmadı kendim uğraştım olmadı ama diyetisyen ile tabi verdiği diyeti uygulayarak 15 günde sorunumuz çözüldü ve 32. Haftadayım hala dikkat ediyorum ki sizin gibi sınırdaydı bebeğimin karın çevresi su fazlalığı sınırındaydık fakat erken doğum riskim olduğu için şaka değildi bana göre. Diyetime uydum serklajlı olmama rağmen yürüyüş belki yarım saat yapamadım ama 20 dk yapmaya özen gösterdim gün aşırı çıkmaya çalıştım. Ve bu hafta gene doktoruma danıştım artık Su fazlalığı olursa zaten direkt doğumun başlar uyaracak vakit kalmaz doğrursun daha dikkatli olmalısın dedi.
Beyyzaaa Melolisa anladım, bana progesteron ile magnezyum verdi şekerli ve hamurlu hiç bişey yeme dedi, şakaya gelmez tabi çok ciddi konu yarın sabah gideceğim şeker yüklemesine.. işallah sağlıkla zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza ✨