Esra4624 Dilanburak bende göbeğim çıktı ama bi tekme hissetmedik ya minik minik kıpırdama oluyor ama sağlam bi tekme yemeden anlayamicam galiba 😂
Esrayy Esra4624 ben 3.haftadan beridir kullanıyorum sağlık ocagı verdi doktorum da devam et dedi kan degerlerim düşük o yüzden
Esra4624 Esrayy benim kan değerim normal yani doktorum Aralık’ta gittiğimde bakalım demişti kanına o yüzden kafam karıştı ya
Esrayy Esra4624 hmm o zaman bilemiyorum kullanmakta bi zarar olmaz diye düşünüyorum sen yine de doktoruna danış
EsraDeniz24 Nisa’n anneleri cinsiyet hep kız mı acaba merak ettim 🥰kimi okusam kız diypr , gerçi ben de kız annesi olacağım inşallah 🥰🥰
Esrayy EsraDeniz24 kız senesi bu sene herhalde 😂😂 kız olmasını cok istiyorduk şükür rabbime ilk çocugumuz ve kız olacak sağlıklı olsunlar da
Prenslerinin_annesi EsraDeniz24 bende hep oyle duydum ama benimki erkek 18 haftalıkken %100 erkek dedi bizde kız istiyorduk ama cok sükür Rabbim aratmasin
Prenslerinin_annesi Hanimlar benim sag kaburgama sanki bisey batıyo sırtıma vuruyo 20+3olduk sizlerde varmi böyle bişey
Esrayy Prenslerinin_annesi kkarnınız büyüyor ya ondan oluyordur ama bilemiyorum biz daha 19a girdik bugun kramp cok oluyor bende de..