Bakan Merhaba kızlar ben 5 agustosta çatlatma iğnesi vuruldum bugün tam 10 gün oldu Pazartesi de kanda gebelik testi yapılıcak ama meraktan ben az önce idrar testi yaptım negatif çıktı adetime de 3 gün var sizce erken mi davrandım 🙄
Deletedmom2224 Bakan erken yapmışsınız benim 10. Günden 14. Güne kadar negatif çıkmıştı. 15. Gün pozitif cıktı
HaticeNur7994 Bakan inşallah hamilesindir🙏🙏erken yapmışsın testi bnde 10 gün yapmıştım negatif çıkmıştı adet olacağım günde kontrolüm vardı zaten gittim teste hamile olduğunu öğrendim şimdi oglusum kucağımda Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin sanada
Oglusum89 erken yapmıssınız 12. gun yapıp ıkıncı cızgu belli belirsiz bısı cıkmıstı negatf demiştm ama adt olmynca 5 gun snra tekrarladm dırek cıft cızgıydı ☺️ Allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin isteyen herkese 🤲🏻
Bakan Oglusum89 Amimnn inşallah cnm sağolasın Pazartesi ye kadar yapmıyım en iyisi ben kan testini bekliyim inşallah hayırlı haberler veririm 🤲🙏
Bakan Deletedmom2224 içimi ferahlattınız valla Allah razı olsun ilk çatlatma iğnem inşallah tutmuştur 😊🙏
Deletedmom2224 Bakan Inşallah tutmuştur ❣ ama yoksa da canınızı sıkmayın ilk denemeler genelde vücudu hazırlık oluyor 😊
Ahajjns_24 Canım erken yapmışsın ben adet günümü 3 gün çeirmiştim 13.14. Günüme denk gelmiş oluyordu hafif silik çıkmıstı ertesi gün de daha belirginleşmişti
Bakan HaticeNur7994 Ayy inşallah benimde öyle olur 🙏Benimde kontrol günümde 1 gün geçmiş olucak belirtileri var mıydı peki benim bugün kemiklerim çok ağrıyo ayaklarıma kadar vuruyo ağrısı sizde var olduğuna dair belirti olabilir mi 🙈
HaticeNur7994 Bakan bilemiyorum canım her insanda belirtiler farklı oluyor benim kasiklarim çok ağrıyordu
HaticeNur7994 Bakan ama her iki sonuca da kendini hazırlamak lazım ilk denemede hamile olan çok olduğu gibi olmayan da var o yüzden test filan yapma bnce kontrol gününü beklemelisin
Bakan HaticeNur7994 Aynen öyle canım hayırlısını dilicez Allahtan artık elimizden başka bişey gelmiyo Günümü beklicem mecbur 😌