Mr1517 betussa Hamileymişim haberim yoktu gördüğüm en güzel bebekti erkekti sonradan hamile olduğumu ve kızım olucağını öğrendim şükürler olsun 🙏🏻❤️
Duchess betussa bende gördüm erkek bebekti iki hafta geçti %80 erkek dedi doktor ama çok tuhaftı haftaya cinsiyeti netleşecek Allah izin verirse😍
betussa edak ben ilk kez gördüm azda süt akmıştı anlamı ne cok merak ediyorum cok guzel bi duyguydu insallah gerceginide nasip eder rabbim
edak Ben de hep kız bebek emziriyorum, cinsiyetini öğrenmem için daha zaman var bakalım benim rüyam doğru çıkacak mı 🙈😇😌 El_mu
dvran22 Yaa bende daha cinsiyetini bilmeden rüyamda bir kız çocuğu emziryordum Rüyada anneliği tattım resmen o kadar gerçekçiydi Şimdi de elhamdülillah bir kız çocuğu bekliyorum son 5 hafta inşaallah😊😊
Ozgemetin2015 Bende daha bi kaç hafta önce gördüm o kadar güzeldi ki hiç bitmesin istedim emzirdim güzel bi kız çocuğuydu 2 hafta sonra netleşcek benimde cinsiyet bakalım 😍😍
edak betussa ben de o şekilde görüyorum 2 seferdir sütüm taşıyor resmen göğsümden güzel gördüm mutlu uyandım hep , rabbim hayırlara güzelliklere vesile kılsın inşallah 🤲🏻💕😌