_busra Cileginannesi bende İhsan Doru'ya gittim ayrıntılı için. Çok memnun kaldım herşeyi inceledi . Yarım saat sürdü. Hatta bebişimiz yüzünü kapatmıştı . Açsın diye de bi süre bekletti ama yinede açmadı. Anlayışlı bi doktor tavsiye ederim 😊
Ebrs Busbus buhara hastanesinde humeyra canakcida yaptım doğumunu 3 bucuk ay once. Mükemmel ilgili bi kadın.
Ahmer0412 Ebrs normal mi yaptınız acaba bunu bilmeye çok ihtiyacım var cevap verirseniz çok memnun olurum 🙏
Ebrs Ahmer0412 hayir maalesef canim, 5 cm açıklığım başlamıştı ve oglum ters geliyordu. Ustune suyum fazlaydi ve acil olaram sezeryana alındım
Ahmer0412 Ebrs anladım çok teşekkür ederim mutlu günlerde büyütün inşallah bebeğinizi bende normal istiyorum ama humeyra hanım için herkes sezeryanci diyo supheye düştüm baya😢
Ebrs Ahmer0412 rica ederim canim, evet genelde sezeryandan yanadir humeyra hanim. Ben ve cevremin çoğu sezeryan. Fatma hanim biraz settir ama normal dogum taraftaridir isterseniz once onu deneyin
_busra Ahmer0412 bende hümeyra hanıma gidiyodum . Herkes sezeryan yanlısı olduğunu söylediği için Fatma hanıma gitmeye başladım. Biraz sert biri ama çok bilgi veriyo ve normal doğumu zorluyomuş öyle diyolar. İnşallah öyle olur bende çok endişeliyim hastane konusunda.
Ruhsuz Erzurumdaydım Muhammet Bey 10 numara insandı gitmiş demek üzüldüm yinr de Baska şehirlere göre ücret cok cok az Samsun dayım ücretler uçuk 170 TL muayene ücreti 2 tüp kanla birlikte 400 TL yi buluyor Allah yardım etsin
Ahmer0412 Bende normalde demet hanıma gidiyorum ama insanlar o kadar olumsuz şey diyo ki aslında demet de normal doğum yanlisi ama işte bilmiyorum yaa gerçekten etraftan söylenenler aşırı derece de etkinliyo beni
_busra Ahmer0412 kesinlikle öyle. İnanın sırf bu yüzden kaç doktor değiştirdim. Sezeryan yanlısı olduklarını söylediklerini için hiç güvenemiyorum. Nasıl oluyo da doktorlar vicdanıyla hareket etmeden maddiyatı ve kolaylığı düşünebiliyo en çokta bunu anlayamıyorum.
Serifeberay Zeynep Kamalak çok iyi ve ilgili bir doktordur tavsiye ederm , özel muayenesi var ücret 200 Tldir