Erzurumda gidilebilecek akli basinda yer oldugunu sanmiyorum hic birine guwenmiyorum Allaha emanetiz resmen nenehatunda gidilebilecek tek insanca konusan doktor var tunay bey adam azarlamiyor imkanlari icinde yardimci olmaya calisiyor cevap veriyor en azindan universite de hep asistanlar ilk dusugumde 15 dk usgde kaldim bakti bakti olmemistir belki 2 qun bekle olmemistir belki 2 qun bekle diyerek kac gun bekletti beni hem psikolojik hem bedenen cok yoruldum we en sonunda nenehatunda cok zor bi kurtaj yasadim millet 10 dk kurtajda kalirken ben 45 dakika kaldim hemde her acisini hissettim buharada tek bir muayene icin 70-80 lira vermek ayrica tahlillere para odemek cok sacma demet hanim eskiden cok iyi ilgilenirdi simdi onu goremiyorum eski calisani oldugum halde konustugum insanlarin %70i ayni seyi soyluyor muhammed gocmen wardi erzurumdaki tek gercek kadin dogumcuydu oda malesef denizliye gitti nenehatunda sadece tunay bey imkanin varsa universitede ozel olarak prof.bunyamin borekci oda 15de bir 122 liraya bakiyor ilaclarinin coguda cok pahali baskada hic bir doktoru tavsiye etmiyorum canim ayy cok doluymusum meger 😊😊