Aytac_Guven 37+1haftalik olduk siz kaç haftaliksiniz🥰şafaklar kaç..Uykum hiç yokk hadi muhabbet edelimmmm...bayram nasıl gectii
Mom72626 Aytac_Guven Bayram uykulu uykusuz gezmeli şiş ayaklı geçit. 37. Haftama şimdi girdim canım. 2 saat önce bir düşme yaşadım valla allah kimseye yaşatmasın. Ağırlaştıkça insan dengesini kaybediyormuş
Ruyaninprensi Aytac_Guven sürekli uyuma istegi gunduzleri tabi gece hep ayaktaim uyku flan yok mide yanmasi sicak bi yandan ayaklarim cok sisti bilmiorm hayirlisiyla gelsinler artik bizde 37 olduk ultrsona gore 39 bakalim ne zman gelcek pasam
Aytac_Guven Mom72626 geçenlerde bende düştüm.bebegim ya popisim üste bi ağlıyordum yerden kalkmak istemiyordum
Atlasinannesi Mom72626 bende bugun iki kere düştüm sadece bacağım morardi gülüyorum kendime ama ins bisi olmamistr sanci falan da yok ama
Serifelina Aytac_Guven bgün gittim suyu Fln yerinde dedi gününü bekle dedi 2 sine kadar dogmassa 2 Sinde Gel dedi
Aytac_Guven Serifelina benim.oglaninda her şeyi gayet iyi kilosu 3 kilo 100 gram gelicek hafta bi daha kontrole cagirdi