GamzeAkuToklu Maşallah hareketliydik hep ama bugün ayrı bi coştu..💙 Rahmimin üzerinde sürekli bir baskı sızlama ara ara..çıkıvericek sanki istemsizce elimi orda tutuyorum altıma kaçırıcakmışım gibi bir his.😅
Semre42 GamzeAkuToklu ahhaha bugn bnde ayni seyi dusundum hamileligm biyunca ilk kez bugn cok hareketli demekki bu haftada boyle oluyor 🤔
Deniziimmm GamzeAkuToklu 36+2 aynısını yaşıyorum kıpır kıpır bizim oğluş artık konuşarak sakinleştirmeye çalışıyorum işe de yarıyor 😂😂
Guzelannee Benimde 36+2 aynı durumdayım dışardan görünüyür görenler seviyor karnımı hiç duröaz şuan bile kasığıma battı nadıl olacak bilmiyorum alttan bişey çıkacak gibi 😜 37 haftanın içindeyiz değilmi
GamzeAkuToklu Guzelannee eveet 37 haftanın içindeyiz canım şükür gördük bugünleri🙏🏻 Ama artık zor dayanıyorum beni bu sıcaklar mahvetti..😥
Etkinmhmt Ay kuzucuk bunların hepsi ya 🌸👶 Allah'ım sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi 🙏
Symgmnr Aynısını gece yaşadım 38 haftalık tam amanın dedim vajinamda nasıl ağrı sızı yaptı sanki üstünde halay çekiyor 🤦🏽♀️ Sürekli tuvalete gittim iki damla idrar için sanki saatlerce sıkışmışım hissiyle 😬 korktum açıkçası ama rahatladım biraz durulunca 🙄
GamzeAkuToklu Symgmnr hobi olarak sürekli tuvalate gidiyorum bu ara en sevdiğim aktivitem bu aralar bu😅