Ozgehasan Seyma2019 ooo 😱 41hafta mi inanmıyorum canm Neden bu kadar bekletti doktorun ama ben bu kadar bekleten i gormedim bebek kakasini falan yutar tehlikesi falan yokmu
Eceyavuz Seyma2019 ben zaten anlam veremiyorum bu 9 ay demelerine ben de suan 28+5 im 40 olması için 12 hafta daha var bu çocuklar bildiğin 10 ay içerde duruyor 😭 ben bu halde daralıyorum allah senin yardımcın olsun inşallah bi an önce gelir
Seyma2019 Ozgehasan valla canım ya fazla sayıldı haftalar yada bir sorun olmadığı için hala tutuluyor Cuma en son artık gelmezse suni sancı vereceklermiş yurt dışında yaşıyorum farklı hesaplıyor olabilirler baya fazla geldiyse 😂
hunilimom Seyma2019 bol bol yuru merdiven cik çömel ılık duş al secde pozisyonu ak acıklik ilerlesin eşimle.ikiskiye de girebilirsin senin için daha kolaylık olur rahim yumuşar
Guzelannee Adetten önce kalmışsındır ama onlar adetten hesaplıyorlar 42 de dogdu yiğenim onlara kaldaydı 38 sezeryan oalcaktı ama bebek kakasını yapmamış kalp atışları iyi diye bekledi ve dogdu doktor hesabına göre 42 haftalıkken dogdu
asyaveannesi Seyma2019 Seyma2019 ben de inşallah 😃 40+6 oldum saat 00.00 itibari ile. Ne açıklık var, ne sancı 🤷♀️