Caglaak Kalphanem çok şükür meleğine kavuşmuşsun sağ-salim Allah ikinizede sağlık mutluluk versin digerlerini de Allaha havale et kimsenin ahi kimse de kalmaz yeter ki beddua etme şükür rabbim herşeyi görüyor
Kalphanem Caglaak etmiyorum İnan hep Allah’a havale ettim , beddua geri gelirmiş uzak kalsınlar bizden başka birşey istemiyorum . Sağolun şükür kavuştum Allah razı olsun 🤗
Myagz Kalphanem senin gibi güçlü olacak demek ki canım benim maşallah allah yolunuzu açık etsin bahtı güzel olsun inşallah ♥️
fatosf_22 Kalphanem ALLAHIM size mucizenizi bağışlamış 🙏🏻Bir kapı kapanır bir kapı açılır ALLAH herşeyi en güzel şekilde nasip eder İNŞALLAH herşey çok çok güzel olur🤗
Fey Kalphanem olayı bilmiyorum ama Rabbim sana güç kuvvet versin belli ki güçlü bir insansın. Sağlıkla büyüsün ismi de maşallah çok güzel
kubrasonmezzz Rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin insallah, vatana millete hayırlı bi evladın olsun😊🙏 güçlü dur dimdik dur küçük cadının sana ihtiyacı var,o minik ellerinden öperim onun🍀♥️
Kalphanem kubrasonmezzz amin inşallah çok sağol Allah razı olsun 🤗🌸 büyüsün oda senin elini öper inşallah 😊
Dilaraatac Kalphanem en başından beri hikayeni biliyorum birtürlü yazamadım sana elim gitmedi ama hep aklımda ve dualarımdaydın.Çok şükür evladını almışsın kucağına çok sevindim.Düşmez kalkmaz bir Allah...En ihtiyacı olduğu anda da o yalnız kalıcak ki sen yalnız değilmişsin bak odada 20kişi vardı diyosun ne mutlu💙 çok mutlu ol,evladınla birlikte iyileş dilerim çok güzel bit hayat sizi bekler.Hoşgeldin reyyan yenihayatına sen de hoşgeldin annesi 💗🧿
Kalphanem Dilaraatac hoşbulduk canım çok sağol güzel dileklerin duaların için çok mutlu oldum Allah razı olsun 🌸🤗
Mucizem260619 Kalphanem Gozun aydin allah evladini sana bagislasin insaallah yuzude gecer . sonda yazdiklarin annemin hikayesinin aynisi. Ama siz guclu annelersiniz kizinda senden guc alacak insaallah yuzunuz hep guler kotuluk degmesin size canim benim. ♥
Kalphanem Mucizem260619 inşallah geçer sağol amin inşallah allah razı olsun . Annenin ellerinden öperim zor zamanlar İnan ben çok iyi anlıyorum kıymetini bil el üstünde tut senin için ne savaşlar vermiştir herkesle kendiyle 🤗🌸
Mucizem260619 Yalniz onun ismini yerim nasil guzel yigenimede reyyan ismi koydular . oruclularin girebilcegi cennetmis diye biliyorum. ♥
Kalphanem Mucizem260619 evet Cennete oruçlular kapısı ♥️ Yeğeninde adıyla yaşasın güzel kuzu inşallah bahtı yolu açık olsun
Mucizem260619 Kalphanem kesinlikle oyle 3. Kardesimdeydi bu dedigim ben sahidim o gunlere onun emeklerine fedakarliklarina . derinlere girip senide uzmiyim sadece Rabbim sana guc kuvvet saglik bol kismet versin evladinla hayirli evlat olsun. Insaallah bu şer gibi gorunen durum senin icin en hayirli olan olur bende seni opuyorum ♥ :)