Eveett bende simdi hikayeme baslamak istıyorum çok sabırsızlanıyodum ben ne zaman hikayemi yazıcam melegimi kızımı kucagıma alıp dıyodum ve oldu çok mutluyum çok güzel Bi duygu hani bosuna dememişler anlatılmaz yasanır dıye 😁 neyse fazla uzatmadan yazıyım merak edıyosunuzdur belki canlarım benim 🤩 salı gunu sabah uyandım oglenden sonra falan bir agrı bir sancı karnımda belimde felaket nyse biraz bekleıdm evde gecmesini gecmedi tabi saat 5 gibi acıle gttm nst bagladılar sancım cıkmadı ebeler sancın çogalınca ve 3 4 dkkafa bir gelince sıddetlo bir sekilde ozmn gel dedi tabi o arada nişan su fln gelme de olmadığı için gonderdıler beni eve eve geldım yemek yaptım bıraz etrafı topladım fln istanbuldan teyzemler geldı onlarla muhabbet sohbet zar zor sancım hala var ara ara gelıyo onlar gittiler tabi saat 12 1 gibi esimle balkonda oturuyoruz kaynım fln muhabbet sohbet ama ben duramıyorum yerımde sancım var içimde bir heyecan degişik bsey sanki ilkimim gelıcek gibi Bi hıs herneyse odama gectım yatamıyorum ölüyorum agrıdan sancımı takıp edıyorum gitgide sıddetı artıyo fln saatı yaptım gece 4 hastaneye gttm aynı ebeler vardı yıne siddetı arttı dedim aksam gelmiştim fln evet dediler beni catala aldılar alttan muayene etmek için acıklık var dediler ve acıklıgın çok guzel dedi ebe hemen yatırdı beni dogum odasına ben orda sancımı cekmeye devam edıyorum Bi yandan mutluluk bi yandan huzun daha oncelerden korkum fln çok vardı ama o an o dkka ne korku ne bsey sadece kızımı dusundum mınıgımı dusundum nyse saat oldu 5 tekrar bakmaya geldi ebe acıklık fln nst baktı bol bol nefes al ver dedi derin derin aldıgun nefes tut sancın gelınce yavas yavas ver dedi o acılma ya ve bebege gercekten yardımcı oldu Allahıma sukur acılmam çok guzel ilerlıyo bu arada ben bılmıyorum neden oyle oldu benim her sancım geldıgınde kus kus kus öldüm hep kustum ıkınma hissi gelıyo lavabodan cıkamıyorum fln nyse saat 8 oldu artık son ana geldiikkk ebe artık lavobaya fln gtme dedi ıkınman gelınce yatakta ıkın dedi yatagı mı catal yaptı fln basladık doguma ben ıkınıyorum o ara deli gibi ister istemez sancı vurunca Kendınden gecıypsun deli gibi ıkınmak istıyosun ıkın ıkın çok guzel evet harıkasın bravo derken ebe teyzemiz bıttı artık nefes al dedi ve karnımın üstünde bir minik 9 ay boyunca karnımda tasıdıgım herseyim dünyam minigim kızım ilkimim annemmm dıyerek bagırdım ben çok guzel Bi duygu çoookk sonra göbiş bagını kesıp üstünü dıydırmeye aldılar bu arada sunı sancı fln almadım ben kendı sancım çok sukur dikişim var ama ne kadar bılmıyorum soylemedı ebeler şimdi minigim canım kızım ilkimim koynumda mis kokulum huzurum 👶😍 darisi sizin başiniza artık guzel anneler Allahım Bi avazda kurtarsın inşallah Bi an once saglıklı bir sekilde yavrularınızı kucagınıza alırsınız Allahın izniyle 😘 sormak istedıgınız bişey varsa sorabilirsiniz severek cevaplarım smdiden sizlerede hayırlı olsun inşallah ❤️🤩💋