Neslicelik Cinsiyet çok yakında belli olucak kız ismi buldum ama erkek ismine karar veremedim kendim karar vermem için fikrimi sunmam lazım hemen 😁yardim
Mineszn Neslicelik kızınız olursanız ne düşünüyosunz bizimde cinsiyet belli değil erkek olursa kaan ve ya yiğit düşünüyoruz
DuyguGkgz Neslicelik bende aynı durumdayım ben bi karar vermezsem ismini başkaları koyacak o yüzden bende erkek olursa Kayra, Tuğra, Ali, Miraç, Aras, Ege, Anıl, Buğra, Emre, Evren gibi birçok ismin arasında kaldım belki size de fikir olur🙃🙃
Alihatice67 Kızlar bizimde erkek olcak ama isim konusunda kararsisiz asaf yada yağız dusunuyoZ ama yanlarına bisey bulamiyoz yardimci olurmusunz
Zeytin DuyguGkgz anlamlarına baktınız mı ben Buğra ismini çok beğeniyordum ama anlamı erkek deve demekmiş 😦
DuyguGkgz Zeytin evet işin bir de o boyutu var Kayra isminin anlamını çok beğenmiştim mesela Allahtan gelen yardım demekmiş
SHayriye Erkek olursa Ömer Tuğra kiz olursa Derin Lina dusunuyoruz 12 haftalik hamileyim kiz gibi gorunuyormus bakalim hayirlisi olsun 😍