4203serife Arkadaşlar 2 gündür test yapıyorum boyle şeffaf beyaz çizgi cikiyo diğer çizginin yanında önceki testlerimde bu hic olmamıştı cok şaşırdım yarın doktora gidicem ama boyl2 bir sey başına gelip hamile kalan arkadaşlarım varmı acaba...
Minoo01 4203serife evet bende öyle olmuştu. Işığa tutunca belli oluyordu hafiften. Ama 5 dakika içinde baktım ben. Önemsemedim daha sonra adetim gecikti test yaptım net çıktı.
Minoo01 4203serife evet bende öyle olmuştu. Işığa tutunca belli oluyordu hafiften. Ama 5 dakika içinde baktım ben. Önemsemedim daha sonra adetim gecikti test yaptım net çıktı.
MerveNural 4203serife seffaf bryaz cizgi her testte çıkar onun pembe veya kirmzii olmasi gerekir o seffaf cizginin yani
4203serife Valla canm dün yozgattaydik orda bi yaptım test evinde yaptim bugünde aynı çıktı resimde fazla belli olmaz acaba ben mi oyle gördüm dedim arkadaşlarım ve eşim de var o çizgi dediler ışığa tuttuk harbiden gozuktu
Burcu_shn 4203serife Âmin canım benim çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok içten diliyorum bunu 🙏🏻🙏🏻