Kubraveysel Ya kızlar son adet tarihime göre 40+1 oldum ben Doğum bekliyorum doktor daha iki haftan var dedi sancım da yok sizce normal mi bu durum .😏ve son bi soru daha son ayda ilişkiye girmek çocuğa zarar verir mi ? Doktor o konu hakkında bişey demedi
hunilimom Kubraveysel daha var vakti annesi 42.haftaya kadar bebekte bi sıkıntı yoksa beklerler ilişkide en iyisi sperm rahim duvarını yumuşatıyor bende 41 de doğum yaptım ilişkiye girdik bi gün sonra doğum yaptım
ayse1628 Kubraveysel valla kuzum 37. haftada cocuk kanala inmis dedi ama 39 olduk hala tık yok gelsin artik
Kubraveysel Sfnr hiç sormayın ya dövseydi daha iyiydi ben 5 gün kalmış diye dakka saniye sayıyorum iki hafta daha var deniliyor gelde ölme 😢
Kubraveysel Guzelannee bende öyle duymuştum ama ne bileyim insan korkuyor işte doktor da söylemeyince
Benay10 Kubraveysel maalesef öyle ama doğduktan sonra kendi uyku saati gelince ortalığı ayağa kaldırıyorlar ama senin Uykun beni ilgilendirmez diyorlar 😂
Nilaytt Kubraveysel bende 39+5im bendede hala tik yok. Sancim oluyor ama devam etmiyor uzandgmda geciyor
papatyaaaaa Kubraveysel bende 41 haftaya kadar bekledim kanala inmişti suni sancı verdiler 2 gün boyunca hiç birşey hissetmedim açılma olmadı sezeryana alındım inş sizlerde böyle bişey olmaz 🤲