Minikkalbimm Haribo42 39+5 im denedim olmuyo valla benimde insallah y’a bugun y’a da yarin dogururum 😂
Oglusannesii Oglusannesii AZ ÖNCE YAPTIGIMDA BELİM DUVARA TAM DİK GELMEMİŞ BENDE ATAMIYORUM DUVARA SIFIRA SIFIR DİMDİK OLUNCA AMA MERAKTAN ŞİMDİ EŞİME DENETTİRİCEM 😂
Findikece Haribo42 yerr oturup mu yapıyoruz bu hareketi yoksa ayakta bi yere yaslanıp falan mı tam olarak anlatır mısın 39+3 üm denemek istiyorum
Haribo42 Findikece yere oturuyosun duvada sirtini ver poponu yerden sifirla dumduz otur ve ayagini elinle desten vermeden diger bacaginin ustune atmaya calis
titebouille Dün akşam denemedim atamadım bende bacağımı.. 37+2.. Nişanım geldi mi bilmiyorum pembe çok az kan gelmişti 4 gün önce.. Bakalım ne zaman doğum.. Ara ara yalancı sancılarda var..😊
mary1709 Haribo42 ben de yapamadım. Şu an 37+4. Artık bi an önce doğmasını istiyorum 😃 hurma yiyorum spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum. Umarım doğru bi uygulamadır 😄
Burcuveburcum Haribo42 😂bende böyle bişi duymuştum çok komik ya ilk gebeliğimde yapmıştım oho daha var demiştim ztn gelmeye niyeti yoktu dur bende deniyim 36+2yim😂😂
Victoriaaa Haribo42 40+1 günlük hamileyim ilk yapışımda sadece sol bacağımı atabildim ama diğer ayağımın üstüne bastırarak 😁 Sonrasında tekrar denedim yapamadım ay valla gelsin artık yoksa karnımda kırklanacak çocuk 🤣