Skn23 21 +4 hamileyim ayın 5 inde hastaneye kontörle gittim hiç bir sıkıntım yoktu tatile geldim 2 gün oluyor şimdi biraz çıktık yürüdük bir damla kırmızı kanamam olmuştu . Yürümekten yada sıcaktan olur mu . Korkudan içim dışıma çıktı . Şimdi Alanya devlet hastanesine gidicez eşimi bekliyorum ama çok korkuyorum niye olur ki peçeteye sildiğimde bi kanama flaan yok
Eceyavuz Skn23 benimde o haftalar da kanamam geldi yazliktaydim hemen hastaneye gittim idrar yollarında enfeksiyon çıktı ondan dolayı kanama olmuştur dedi ebe
Srnkrbrn Skn23 benimde olmustu ama kahverengimsiydi peceteyle silince gelmişti böyle karçhverengi ama baslardaydı yani bildiğin kırmızı kansa bi kendi doktoruna da danıs ara canım için rahat etmediyse kendini yorduysan falan da olur ama allah korusun sen keske alttan muayne falan da ettirseydin ultrasnla olmaz sadece
Nezihanes Skn23 benimde olmuştu 20 haftalıkken canım sen stres yapma kendine Allah’ın izniyle bi sorun cıkmamıştı progestan hap vermişti kanamam geçince bırakmıştım oluyo öyle kendine dikkat et sen 😘❤️
Skn23 Eceyavuz ya acaba sıcaklardan mı oldu yol yorgunluğundan mı. Ultrasyondan birşey çıkmadı çocuk iyi Alttan muayenede istedi bende baktırmadım🙄 progesteron verdi eve dönüyorum devam ederse gel dedi inşallah etmez .
Skn23 Yazgii ya bilmediğim bi doktor bilmediğim bi hastane aşırı gerildim zAten korktum da . Ne biliyim baktıramadım 🙄
GizemAras Skn23 Canım eğer ultrasonda da baktıysa kanama alanında yoksa plesantada allaha şükür sıkıntın yok demektir.Keşke alttan baktıraaydın en azından belki idrar yollarında falan bi sıkıntı olmuşsa önlemini alırdın
Sbl_01 Korkma canım kanaman devam etmiyorsa ve bebekte iyiyse bir sorun olmaz Allah’ın izniyle , ama alttan muayene yi iyiki yaptırmamışsın benim kuzenim bu haftalarda alttan muayene olmuştu ve açılması oldu yani Doğumu tetikliyor diyorlar
GizemAras Sbl_01 kızlar böyle bişey olabilir mi alttan muayene doğumu neden tetiklesin kaldıkı 32. Haftadan itibaren sürekli alttan kontrol yapıyorlar açılma varmı rahim kapalı mı açıkmı diye .Doğumu tetikleme gibi bir ihtimali olsa herkes güllük gülüstanlık yapar doğumunu.
Skn23 Sbl_01 ya benim annem 6 aylıkken Alttan muayene ve ultrasyoan girdi kanaması açıldı ben o yüzden gözüm korktu yani istemedim. Sabah uyandığımda kanamam yoktu o bir Damla’yla kalmış inşallah dahada olmaz ya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sbl_01 GizemAras doktoruna göre değişebilir belki ama kuzenim sadece bir akıntıyla gitti bilinçsizce alttan muayene yapılmış ve 2 cm açılması oldu 23 haftalıktı daha 1 hafta hastanede tedavi gördü şuanda da riskli gebelik yaşıyor hiçbir iş yapmadan sadece istirahat , yani doktor çok önemli ama 20 li haftalarda mümkün olduğunca alttan muayene yapılması tehlikeli bence
Skn23 GizemAras idrar tahlili de verdim birşey olsa çıkardı heraldr canım ya galiba çok yürümekten oldu. Çünkü aylardır yatmaktan vücudum alışmış ona 🙄 yani öyle teselli ediyorum şuan kendimi . Plasenteye rahim ağzına falan üst ultrasyondan bakıyorlar zaten bi sıkıntı olsa söylerdi heralde allah büyüktür 🙏🏻🙏🏻 Kurban olduğum rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Skn23 Srnkrbrn valla ortam öyle kötüydü doktor öyle sertti ki korkuma korku eklendi o an . Hiçte yaptırmadığım için hiç cesaret edemedim 🙄 küçük bir damla başka hiç yok peçeteye de gelen birşey yok silip bakıyorum sürekli ama
Skn23 Nezihanes allah razı olsun canım🙏🏻 biraz ferahlatıyor böyle yorumlar beni . Progesteron günde 3 defa içiyorum devam ederim tatil boyunca heralde . İnşallah başka sorun sıkıntı olmaz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Selin3528 Skn23 merhaba, ben de 12+1 deyim. başından beri kanama problemi yaşıyorum ki geçen hafta tam adet kanaması kadar pıhtılı şekilde. çok korktuk. Hormon iğnesi vuruluyorum ve ağızdan hormon hapım var. merak etmeyin içinizi ferah tutun. Allah ın izniyle bebeğiniz sizinle.